Зелене мило або чим наповнити спрей-батл?

Робота майстра тату і татуажу дуже відповідальна, тому що під час процедури відбувається безпосереднє пошкодження шкірного покриву для внесення пігменту всередину. Мікротравми на поверхні, навіть від найтонших акупунктурних голок, це прямий шлях до попадання мікробів, які, своєю чергою, провокують запальний процес. Всі ці неприємності можна з легкістю запобігти, дотримуючись нехитрих правил гігієни, асептики та антисептики. Кожен із майстрів користувався чи щонайменше чув про зелене мило. Нагадаємо, що це таке?

Не кожен засіб підійде для дезінфекції поверхні шкіри та інструментів. Деякі татуювальники використовують звичайні вологі серветки (спиртовмісні, з позначкою антибактеріальні). Однак навіть після них шкіра іноді запалюється, набрякає, а пігмент недостатньо щільно зберігається. Щоб уникнути подібних наслідків, ми рекомендуємо використовувати  зелене мило "Green soap".

Чому саме зелене мило?

  • Не викликає алергічних реакцій (крім індивідуальної непереносимості деяких компонентів, що зустрічається досить рідко);
  • Гарантує максимальні антисептичні властивості;
  • Економічний у використанні;
  • Не впливає на використання та колір пігменту;

Як приготувати робочий розчин?

Часто у продажу є саме концентрат зеленого мила, який потрібно підготувати до використання. Зберігання їх у концентрованому вигляді значно економить робочий і складський простір. Дії зовсім не складні: Деякі майстри готують невелику кількість розчину, достатню для просочення ватних дисків або серветок, щоб видаляти лімфу, що виступила ними, надлишок фарби. Але, як показує досвід, набагато зручніше мати подібний флакон у закритому спеціалізованому посуді.

Уважний підхід до всіх тонкощів роботи – ознака справжнього професіонала. Такий майстер, без сумнівів, не тільки якісно виконає свою роботу, а й викличе величезну довіру клієнта.