Новини компанії

30.06.2023

Яка техніка перманентного макіяжу краща?

Перманентний макіяж є популярною процедурою, яка дозволяє підкреслити природну красу і досягти довготривалого ефекту без необхідності щоденного нанесення макіяжу. Існує безліч різних технік перманентн..

30.06.2023

Пігменти для перманентного макіяжу

Пігменти для перманентного макіяжу - це барвники, які використовуються в процедурі татуажу для створення довготривалого та стійкого кольору на шкірі. Пігменти є спеціально розробленими складами, що ..

30.06.2023

Машинка для перманентного макіяжу

Машинка для перманентного макіяжу – це інструмент, який використовується для нанесення татуажу на шкіру. Він зазвичай використовується для створення тривалого ефекту макіяжу на різних областях обличчя..

17.05.2023

Тату на сідницях

Тату на попі відноситься до розряду інтимних татуювань. Такий вид нижнього зображення набагато частіше вибирають жінки, ніж чоловіки. Для жінок це чудовий спосіб висловити свою сексуальність, підкрес..

17.05.2023

Скільки тримається татуаж: губ, повік, брів?

Виразно окреслені брови, ідеальний контур губ, виразні очі – для досягнення подібних результатів практично кожна жінка змушена щодня починати ранок із процедури нанесення декоративної косметики. Втім,..

17.05.2023

Естетична мікропігментація: що це таке?

Естетична мікропігментація – потрібна косметична процедура, що сприяє підтримці зовнішньої привабливості. Даний вид перманентного макіяжу допомагає підтримувати природну красу і підходить навіть для л..

17.05.2023

На якому місці зробити тату для дівчини та чоловіка

Хочете придбати стильне татуювання, але досі не знаєте на якому місці зробити тату? Адже правильний вибір місця розташування відіграє таку ж важливу роль, як сам дизайн малюнка. Звертаємо увагу, що бу..

17.05.2023

Солярій і татуювання: як не нашкодити собі

Відвідування солярію – доступний та популярний спосіб отримання привабливої, рівномірної засмаги у будь-яку пору року. За всієї привабливості подібних процедур, іноді вони можуть стати небезпечними. З..

17.05.2023

Брови після видалення татуажу: догляд, відновлення

Перманентний татуаж, виконаний непрофесійним майстром або з використанням пігменту барвника низької якості, в більшості випадків вимагає повного видалення або проведення процедури корекції. Видалення ..

17.05.2023

Еволюція тату-машинки: індукційні та роторні машинки

Історія мистецтва татуювання налічує кілька тисячоліть. Протягом багатьох століть натільні малюнки наносилися вручну, процедура позиціонувалася як дуже болюча і пов'язана з різними ризиками. І лише на..

17.05.2023

Як правильно засмагати, якщо на тілі є тату?

Помірне перебування на сонці приносить людині безперечну користь, проте надмірне захоплення засмагою може негативно відбиватися на здоров'я шкірного покриву і всього організму. Тривале перебування під..

17.05.2023

Як татуювання впливають на імунітет і потовиділення організму?

Татуювання є видом мистецтва нанесення натільного живопису, історія якого обчислюється тисячоліттями. Якщо кілька десятиліть тому прикраса тіла малюнками позиціонувалося як прояв гріховності, то сього..

17.05.2023

Смислове навантаження і значення популярних чоловічих татуювань

Складно назвати певні часові рамки, коли людина почала покривати своє тіло малюнками. Проте найдавнішим свідченням є татуювання на муміях, яким понад 4000 років. Деякі вчені вважають, що перші нанесен..

17.05.2023

Симетрія та асиметрія обличчя для перманентного макіяжу

Людина наділена від природи гармонійною будовою тіла, унікальним інтелектом, і є одним із найпрекрасніших її творінь. Водночас деякі людські сторони досить далекі від ідеалу. До таких належить помірна..

17.05.2023

Ризики татуажу і як їх уникнути

Нанесення тату є делікатною процедурою, що вимагає від майстра спеціальних знань та високого професіоналізму. У деяких випадках відвідувач не отримує очікуваного результату і залишається розчарованим...

17.05.2023

Особливості та переваги татуювань хною

Татуювання хною   Тату хною є одним із методів нанесення тимчасових татуювань, в основі якого лежить принцип використання складів на основі природних барвників, в даному випадку – хни. Такий ..

17.05.2023

Чи можна робити татуаж під час вагітності?

Татуаж при вагітності   Будь-яка жінка прагне виглядати яскраво та привабливо незалежно від обставин, зовнішніх та внутрішніх факторів. І найкращим помічником, який дозволить відмовитися від ..

17.05.2023

Зі скількох років можна робити татуаж?

Сучасна б'юті-індустрія надає кожній жінці можливість виглядати яскраво та привабливо незалежно від віку, часу доби, погоди та інших умов. Одна з найактуальніших методик – перманентний татуаж, який є ..

17.05.2023

Модулі PM-MONE - великий крок у витратних матеріалах

Картриджі - PM-Mone - це новинка, яка розбурхала всіх як у тату сфері, так і в татуажі. Ціль створення цих модулів виправдалася повною мірою: швидке виконання роботи з максимальним залишком пігменту. ..

17.05.2023

Які тату фарби вибрати для роботи?

Татувальні фарби - це один з найважливіших розхідників для майстра. Так як вони проникають у шкіру і залишаються там на довгий час (за бажанням - назавжди), - до їх вибору потрібно підходити дуже відп..