Татуаж чи мікроблейдинг - що краще?

Татуаж чи мікроблейдинг? Обидві техніки оформлення дозволяють бровам довгий час залишатися красивими та виглядати природно. Кожна з них має свої особливості, кожна вимагає індивідуального підходу, спеціалізованого обладнання, високоякісних матеріалів та певного періоду для відновлення. Брови роблять погоду на обличчі, а як зробити так, щоб ця погода радувала, ми розповімо Вам.

Мікроблейдинг – маленьке лезо

Саме так з англійської можна перекласти це слово. Чому? Техніка роботи має на увазі нанесення надтонких надрізів в області проведення процедури, з наступним наповненням порожнин спеціальним барвником, що дозволяє отримати на шкірі тоненькі, темні смуги, що ідеально повторюють текстуру природних волосків. У чому переваги цієї процедури?
  • глибина пошкодження шкіри становить не більше 3 мм (зазвичай – не більше 2мм);
  • результат виглядає дуже природно та органічно;
  • видима стійкість становить від 7 до 18 місяців, що можна вважати оптимальним.
Існує кілька технік мікроблейдингу - це напрямок б'юті-індустрії відносно молодий (всього близько 10 років), тому він продовжує активно розвиватися і покращуватися.

Татуаж – нестаріюча класика

Зараз татуаж – це не та процедура, після якої брівки починають займати більшу частину обличчя, а яскравість їхнього кольору може викликати захоплення шамана племені Масаї. Тренд на природну красу призвів до того, що перманентний макіяж став набагато технічнішим і акуратнішим, а в ньому виділилися кілька технік:
  • пудровий татуаж – виконують за відсутності необхідності серйозного коригування, він виконується без окреслених контурів та меж, з рівномірним зниженням інтенсивності кольору;
  • волосковий метод – за допомогою штрихування виконується малюнок, що повторює живі волоски, він може виконуватися або паралельними лініями, або різними забарвленням та розміром;
  • перманентна техніка – найпопулярніша методика, із привабливим співвідношенням ціни та якості, фарба вводиться досить глибоко, тому вицвітання відбувається дуже повільно;
  • біо татуаж – це імітація татуажу, де, як за тимчасового татуювання, фарба на біологічній основі не вводиться під шкіру, а просто накладається зверху, утримується ефект не дуже довго.
Татуаж дуже добрий, якщо проводиться при виправленні косметичних недоліків і як метод корекції. Він дозволяє надовго забути про нанесення макіяжу, вирівняти контури брів та надати їм бажаного кольору.

Що краще вибрати?

Татуаж чи мікроблейдинг? Кожен конкретний випадок потребує індивідуального підходу – кожна методика має свої переваги та недоліки. Якщо Ви знаєте, чим відрізняється мікроблейдинг від татуажу, і якщо вже зробили собі вибір, то вперед. Слід пам'ятати, що для проведення обох процедур необхідно знайти досвідченого майстра, який використовує якісні матеріали та обладнання. Здебільшого саме від досвіду і обладнання, що застосовується, залежить успіх проведення процедури, а що краще, перманентний татуаж або мікроблейдинг брів, залежить від того, що підійде саме Вам.

Татуаж та мікроблейдинг, у чому різниця?

Плюси мікроблейдингу:

Мікроблейдинг вважається більш щадною процедурою, пігмент вводиться неглибоко, торкаючись верхніх шарів епідермісу. Після проведення мікроблейдингу період реабілітації та відновлення займає не так багато часу. Промальовування виходить максимально натуральним.

Мінус мікроблейдингу:

Процедура проводиться вручну та вимагає високої кваліфікації майстра. Результат зберігається не більше двох років, але іноді може вимагати кількох коригувань та підфарбовування. Високоякісне обладнання та матеріали для мікроблейдингу – маніпули, голки, та пігменти ви можете знайти в розділі Мікроблейдинг (ручна техніка татуажу) нашого інтернет-магазину. Плюси татуажу:

Тривалий термін дії. При застосуванні пудрового та волоскового методу – дуже природний зовнішній вигляд. Відпрацьована технологія.

Мінус татуажу:

Глибокі ушкодження епідермісу, отже більш тривалий період відновлення. Брови чітко окреслені, їх контур інтенсивно пігментований (це може не бути недоліком, якщо таке побажання клієнтки або інтенсивний колір потрібно для того, щоб приховати видимі дефекти, такі як шрами).

Обладнання та матеріали для татуажу від кращих виробників – машинки, дюзи, голки та пігменти ви можете знайти в розділі Татуаж нашого інтернет- магазину.

Так мікроблейдинг чи татуаж, що краще? Це потрібно вирішувати виключно в індивідуальному порядку. Ми б не стали рекомендувати татуаж блондинкам, дівчатам зі світлою шкірою (чревато надмірним колірним контрастом) і тим, хто має щодня кілька хвилин на нанесення тимчасового макіяжу. Але він може добре підійти жінкам старшої вікової групи, чудово замаскує дефекти та дозволить довгий час не згадувати про макіяж брів.

Відмінність мікроблейдингу від татуажу в його м'якшому підході, але в цьому ж приховані його недоліки - буває важко знайти хорошого майстра, є шанс, що доведеться проводити корекцію процедури, вартість мікроблейдингу набагато вища, ніж татуаж. Тому що краще зробити, мікроблейдинг або татуаж, слід вирішувати саме Вам.

Деякі жінки, розчаровані наслідками перманентного макіяжу, хочуть провести мікроблейдинг брів на старий татуаж (Процедура перекриття називається Cover up). Тут слід враховувати, що нанести світліші тони на темні без лазерного виведення, швидше за все не вийде, тому є сенс дочекатися, коли татуаж почне зникати сам, під впливом часу і лише потім проводити мікроблейдинг.

Вирішуючи проводити татуаж або мікроблейдинг, Ви повинні розуміти, що ці процедури мають на увазі травмування шкірного покриву, що, в свою чергу, може призводити до несприятливих наслідків, які не завжди залежать від майстра. Тому проводити подібні процедури варто, тільки якщо ви впевнені, що вам це необхідно.