Голки для мікроблейдингу

Ручне введення пігменту під шкіру – один із різновидів перманентного макіяжу, за допомогою якого створюються справжні шедеври. А майстри, у свою чергу, - неймовірно талановиті люди, бо в них гармонійно поєднуються і художник, і візажист, і медик, і татуювання. Тому шлях до гарних, грамотно виконаних робіт лежить через самовдосконалення. Пропонуємо освіжити свої знання, а може дізнатися щось нове серед безлічі голок для мікроблейдингу.

Загальні відомості

Короткий період загоєння гарантує естетичний зовнішній вигляд навіть відразу після процедури: набряк і посттравматичне запалення набагато менше проявляються в порівнянні зі звичайним татуажем. Результат залежить від обраної як інструмент голки. Те, що голки мають бути стерильними, знають, мабуть, усі. Але ще одним важливим параметром є гострота (заточування) голки. Чим гостріша голка (менша площа на кінчику), тим менший опір шкірного покриву, а отже, менше його пошкодження. Індивідуальна упаковка допомагає зберегти цілісність та стерильність витратного матеріалу.

Види голок

На нашому сайті Ви можете купити іголки для мікроблейдингу на будь-який смак:  F, R, U, M, M. Кожен з підвидів включає різні комбінації пучків і рядів голок, що відрізняються між собою за формою, кількістю, призначенням.
  • R (round ) – розташовані по колу голки, спаяні в пучок. Найменша – R3, складається з трьох спаяних голочок. Вона підходить для міжреснички або для губ і брів, якщо потрібен нечіткий контур. Наступна за розміром, R5, як і попередня, підходить для виконання хвостиків або нижніх меж брів. Крім того, такі голки зручні при доопрацюванні, якщо на якійсь ділянці пігмент ліг нерівно, трійкою або п'ятіркою запросто заповнюються прогалини. Голки R18, R19 і R21 мають більш щільне зафарбування, тому їх можна використовувати для тіньового заповнення губ і брів.
  • F (flat) – розташовані в один ряд голки, з косим (іноді з прямим) зрізом. F7 голка, як і раунди з малим кількістю, використовуються для корекції волосків на другому етапі, або для виконання головки і хвостика брови. F9, F11 і F12 призначені для різних промальовок, невеликих розтушовок. оскільки в ній є обмеження глибини проникнення (вона набагато коротша за інші). У неї гарна піксельна деталізація, проте, для отримання тіні нею потрібно бити хрест-на-хрест. F14 – найбільш універсальна серед флетів. Вона підходить для будь-яких вигинів, волосків та типів шкіри.
  • M (magnum) – розташовані в два ряди голки з рівним зрізом. Мають у собі від 10 до 21 голки. Таким розхідником дуже швидко виконувати роботу, на виході виходить рівне забарвлення: як для очей, так і для брів, губ.
  • RM (round magnum) – розташовані в два ряди голки з округленими краями (півмісяцем). На відміну від звичайного магнуму, голки MR мають менш чіткий контур, хоча заповнення залишається таким самим насиченим.
  • U-подібні голки розташовані в один ряд, названі через свою округлу форму. Зазвичай включають від 10 і більше голок. Підходять для майстрів-початківців, тому що не мають вираженого «початку» і «кінця» голки (як у магнумах або рівних флетах). Тому не залишають засічок, зменшують травматичність шкіри. 

Також ви можете ознайомитись з асортиментом маніпул для мікроблейдингу. На завершення хотілося б сказати, що ніколи не варто боятися пробувати та експериментувати з новими інструментами! Для відпрацювання можна купити тренувальну шкіру та підібрати комбінацію голок саме під себе та під свою техніку!