На якому місці зробити тату для дівчини та чоловіка

Хочете придбати стильне татуювання, але досі не знаєте на якому місці зробити тату? Адже правильний вибір місця розташування відіграє таку ж важливу роль, як сам дизайн малюнка. Звертаємо увагу, що будь-який із можливих варіантів передбачає свої плюси та мінуси.

Тату на голові


Цей варіант передбачає уважну роботу та досвідченість майстра. Звести зображення з обличчя досить складно. А процес нанесення супроводжується вираженими неприємними відчуттями.

Тату на віках

На якому місці зробити тату чоловікові, щоби привернути увагу? Звісно ж, на віках. Це болісна, але дуже оригінальна прикраса. Втім, його естетичність та довговічність залишаються під великим питанням.

Тату на губі


Це досить рідкісне місце для зображень. Ця процедура пов'язана з болем, проте малюнок завжди прихований від сторонніх очей.

Тату за вухом


Даний варіант відрізняється стильністю, красою та ефектністю. Сумніви, пов'язані з тим, де краще зробити тату, відразу ж руйнуються. Адже дівчата, які прикрасили свою шию малюнком, привертають увагу чоловіків. Він підкреслює їх жіночність. Татуювання на шиї чоловіка, навпаки, вказує на його міць та самовпевненість. Процес нанесення досить неприємний, але терпимий.

Тату на плечі


Таке зображення у разі потреби можна легко закрити одягом. Воно підходить і дівчатам, і хлопцям. Малюнок протягом тривалого часу зберігає яскравість та чіткість. Навіть чутлива людина подолає відчуття в процесі набивання.

Тату на передпліччя


На якому місці на руці зробити тату? Найбільшою затребуваністю користується саме передпліччя. Нанесення зображення на нього не зазвичай не завдає сильного болю. Завдяки подовженості площі покриття можна виявити уяву при нанесенні малюнка, а також залишити на згадку знаковий напис.

Тату на лікті

Такий варіант віддають перевагу чоловіка. Через постійний рух з часом зображення починає деформуватися. Внутрішній області не властива болючість на відміну самого ліктя.

Тату на цілу руку


Відважні люди прикрашають своє тіло сюжетними малюнками, роблячи рукав. Цей варіант дозволяє перекрити малюнок, який не влаштовує. Такому місцю не характерна підвищена болючість. Зображення на руці нерідко є цілою історією.

Тату на зап'ястя


Там чудово виглядає мініатюрний малюнок. Область згину не підійде для нанесення татуювання. Інакше вона швидко потьмяніє. За наявності опуклих вен не варто набивати на зап'ястя зображення. В іншому випадку воно деформується. Неприємні відчуття виражені несильно.

Тату на кисті


Така процедура відрізняється хворобливістю через близьке розташування кісток до шкіри. Крім того, вона часто передбачає корекцію. Період відновлення не менше місяця. А з віком шкіра покривається зморшками. Малюнок завдати досить важко. Важливо щоб цим займався професіонал. Сховати цю прикрасу не вдасться.

Тату на пальцях

Людям подобається фіксувати на пальцях пам'ятні дати та написи. Процес не передбачає вираженого болю. Для татуювання між пальцями характерна велика практичність.

Тату на лопатках


Де краще зробити тату дівчині? Лопатки – ідеальний варіант. Акуратне зображення інтригує. Його нанесення не супроводжується сильним болем.

Тату на хребті


Набивання прикраси на хребет пов'язане із вираженими неприємними відчуттями. До того ж, це тривалий процес. Чоловіки зазвичай вибирають масштабні малюнки, а дівчата більш витончені.

Тату на попереку


Коли виникає питання, на якому місці можна зробити тату дівчині, багатьом спадає на думку саме поперек. Слід вибирати симетричні мотиви. Процес супроводжується терпимим болем.

Тату на цілу спину

Зображення на боці виділяються неординарністю та привабливістю. Вони можуть підкреслити як переваги, так і недоліки фігури. Саме тому варто уважно обирати ескіз та враховувати свої анатомічні особливості. Це дуже болючий процес із тривалим відновним періодом.

Тату на сідницях


На користь цього варіанта часто роблять вибір дівчата, які займаються танцями та спортом. Сідниці – безболісне місце.

Тату на стегні


Набивання малюнка на животі передбачає величезний біль і тривалий період відновлення. Згодом він може деформуватися. Водночас, таке зображення підкреслює красу жінок і рішучість чоловіків.

Тату на лобку


Нерідко люди прагнуть нанести на своє тіло малюнок, який буде помітний лише у другій половині. Він закритий від сторонніх очей. Така процедура не відрізняється хворобливістю. Дівчатам подобаються витончені татуювання. Примітно, що їм вдається приховати шрами, що залишилися в результаті операції або перерізу кесарева. Чоловіки, у свою чергу, обирають агресивні варіанти. Після нанесення слід носити лише натуральну білизну.

Тату на коліні


Любителі татуювань нечасто зупиняються на такому варіанті. Понад те, процес набивання передбачає такі труднощі: - Висока болючість; - близьке розташування кістки до шкіри; - Деформація малюнка через рухливість коліна.

Тату на гомілки


Які місця можна зробити тату? Багатьом чоловікам подобається наносити малюнок на гомілку. Це досить болісне місце. Проте такий малюнок легко приховати одягом. За наявності варикозу від цієї витівки слід відмовитись. При ваганнях вага малюнок може спотворюватися.

Тату на щиколотці


Найчастіше такий варіант вибирають представниці прекрасної статі. Їхні ноги виділяються витонченістю. Найчастіше дівчата зупиняються на мініатюрних зображеннях, які, як правило, не мають притулку. того сенсу. Проте такі татуювання стають витонченою прикрасою. Процедура не передбачає сильного болю.

Правильний догляд – запорука безпеки та краси татуювання

Безперечно, людина самостійно вирішує, куди саме нанести малюнок. Дуже важливо проаналізувати можливі плюси та мінуси того чи іншого розташування. Найважливішу роль відіграє подальший догляд за зображенням.

В інтернет-магазині IPiccadilly представлений широкий вибір загоївальних гелів. Такі дієві та ефективні засоби дозволять здійснити дбайливий догляд, особливо у перші дні після нанесення тату. Уважне ставлення до власного тіла та набитого малюнку допомагає зберегти у майбутньому колірну палітру тату. Протягом перших тижнів після відвідування тату-салону, як і в майбутньому, слід правильно доглядати зображення. З цього приводу настійно рекомендуємо ознайомитися з нашим матеріалом. Чого не можна робити після нанесення татуювання? Дуже важливо захистити шкіру від впливу сонячних променів до повного загоєння.