Види голок для тату - необхідний інструмент для якісного татуювання

Для створення красивого татуювання вибір інструмента має визначальне значення. В інтернет-магазині I Piccadilly представлені всі види голок для тату, що дозволить майстру завдати чіткого контуру або виконати суцільну заливку. Від якості цих витратних матеріалів залежить, наскільки татуювання виправдає очікування клієнта. Голки для тату розрізняються не тільки діаметром, а й способом розміщення на спайці. Насамперед, потрібно знати, як правильно вибрати таке оснащення, що дозволить зробити чіткий та красивий малюнок.

Як вибрати тату голки?

Будь ви новачок у світі татуювання або досвідчений професіонал, голок настільки різних за розміром, довжиною, діаметром, що складно відразу підібрати саме те, що необхідно. До того ж, існують різні розміри та конфігурації голок для тату з певними характеристиками та особливостями, які важливо знати перед покупкою. Техніка татуювання, яку ви хочете використовувати, має вирішальне значення, тому що вона дасть вам уявлення про ідеальний тип голки для виконання татуювання. 

Крім того, в залежності від татуювальної машини, яку ви будете використовувати, вам доведеться вибирати між традиційними голками або картриджами для татуажу. Але перш за все, важливо розуміти технічні характеристики ваших тату голок і варто надати великого значення безпечному та стерильному продукту від перевірених виробників. Ми радимо спробувати різні конфігурації тату голок, щоб знайти саме ті, які стануть ідеальними для вас. Не соромтеся звертатися до нас, щоб перевірити сумісність вашого обладнання або попросити поради щодо купівлі голок для тату. .

Навіщо потрібно кілька голок для тату

При нанесенні татуювання потрібно виконати точне промальовування всіх деталей. У більшості татуювань присутні товсті та тонкі лінії, колірна заливка та плавні переходи відтінків. У цьому випадку майстру слід вирішити, які голки потрібні для тату, що дозволить створити бездоганний рисунок. Залежно від призначення та виробника такий інструмент виготовляється з нікелю або сталі, а найбільш затребувана продукція торгових марок TrueStar і Tiptop.

Голки для виконання тату можуть мати індивідуальне виконання або розміщуватись на спайці. При використанні спайки буде нескладно виконати великий обсяг робіт із заливання або рівномірну градацію кольору. Ця технологія введення пігменту дозволяє отримати суцільну заливку, в якій не буде пробілів та надмірно зафарбованих місць. При виборі такого інструменту слід враховувати і те, що для чутливих ділянок тіла не рекомендується використовувати спайку, що складається з більш ніж 3 голок.

Відмінності у виконанні тату голок

Сьогодні для виконання татуювань використовуються потужні машинки, в які встановлюється одна голка або модульний блок. При виконанні татуювання майстер може оперативно змінити голки для контуру тату на комплект для розтушування або нанесення товстих ліній. Такий спосіб виконання татуювання прискорює процес роботи та виключає нерівномірне введення пігменту. Класифікація тату голок поділяє їх на два види, які відрізняються типом заточування:
  • довгоконусне заточування – характеризується внесенням мінімальної кількості пігменту, що робить такий інструмент придатним для контуру та промальовування тіней;
  • кулеподібне заточування – дозволяє занести під шкіру великий об'єм фарби та використовується для затушовування та нанесення товстих ліній.

Особливості голок для контурних робіт

Промальовування деталей тату залежить від кількості пігменту, занесеного під шкіру. Дізнатися, які бувають голки для тату, можна при детальному розгляді. Такі аксесуари відрізняються по заточенню та діаметру. Найбільшу точку дають голки з великим діаметром і коротким заточенням. При виконанні тату майстру знадобиться комплект голок, які він мінятиме в процесі роботи. Так, голки 1 RL мають довге заточування і відмінно підходять для виконання контуру. Моделі із середньою заточувальною більш універсальні і використовуються в більшості базових операцій із введення пігменту під шкіру.

Щоб зрозуміти, які голки потрібні для контуру тату, слід вирішити, наскільки тонку лінію потрібно отримати. Для виконання таких робіт існує окрема серія – Round Liner, яка допоможе впоратися із найскладнішими деталями малюнка. Виробники пропонують різну кількість голок на спайці, що дозволить вибрати інструмент, який точно відповідає специфіці виконуваних робіт.

Основні типи голок для тату

Під час промальовування деталей або заповнення контуру не обійтися без точного підбору інструментів. Наприклад, голки для фарбування непридатні для промальовування деталей і навпаки. Не менше уваги варто приділити і вибору спайки. Кількість голок на такому модулі становить від кількох одиниць до двох і більше десятків. Щоб знати якими голками роблять тату, потрібно ознайомитися з їх основними типами:
  1. Round Liner – спайка виконана у вигляді кола, а самі голки в кінці з'єднуються в пучок. Таке розміщення чудово підходить для виконання контуру та тонких ліній.
  2. Round Shader – паралельне розташування голок робить цю спайку придатною для виконання більшості простих ліній та тіньових робіт.
  3. Flats – щільна спайка з кількох голок, розміщених на невеликій відстані. Підходить майже всім технік і забезпечить чергування півтонів.
  4. Magnums – група голок, що мають дворядний тип напайки, які поділяються на такі підвиди:
  • M1 (Weaved Mag) – основний ряд поділяється в шаховому порядку, що забезпечує плавне розтушування;
  • M2 (Stacked Mag) – класичне дворядне виконання, яке підходить для створення щільного зафарбовування.
Для вибору тату голок потрібного типу варто ознайомитись з асортиментом інтернет-магазину I Piccadilly. У нас представлені всі види голок для тату, які стануть у нагоді як досвідченому майстру, так і новачкові. Такі аксесуари значно спрощують роботу та допоможуть зробити татуювання, яке виглядатиме бездоганно.