Татуаж для блондинок: губ, брів. Пігменти для блондинок

Татуаж для блондинок вимагає від фахівця високого рівня професіоналізму та відмінних знань у сфері колористики. Дівчатам, що мають темне волосся і смагляву шкіру, значно простіше підібрати оптимальні варіанти відтінків. Що стосується блондинок, використання насичених пігментів призводить до отримання надмірно вираженого, неприродного результату. Застосування світлих барвників не дозволяє підкреслити природну привабливість. Які відтінки варто вибрати і які аспекти слід врахувати спеціалісту при виконанні татуажу для власниць світлих волосся – розглянемо далі.

Техніка татуажу

Перш ніж зробити татуаж брів для блондинок, майстру необхідно підібрати потрібний варіант техніки виконання перманентного макіяжу. При виборі враховуються індивідуальні особливості зовнішності клієнтки.
  1. Волоскова техніка. Цей метод передбачає промальовування окремих волосків, що імітують натуральні брови, що потребує особливої акуратності та ретельності від фахівця. Цей варіант особливо підходить для дівчат, які мають рідкісні та світлі брови.
  2. Розтушовка. Відповідно до цього способу мається на увазі заповнення пігментом, що фарбується. Отриманий ефект можна порівняти з використанням олівця. Розтушовка рекомендована дівчатам, які мають густі, але світлі брови.
Для власниць світлої шевелюри, які бажають отримати красиві брови, татуаж для блондинок, виконаний у комбінованій техніці, позиціонується як найбільш прийнятний результат. Використовуючи цей спосіб, майстер може підкреслити красу брів, виключивши їх надмірну насиченість та яскравість.

Вибір форми


Татуаж брів для блондинок (фото робіт фахівців дозволяє побачити разючу різницю у зовнішності до та після проведення процедури) – оптимальний спосіб підкреслити природну красу та позбутися необхідності щоденного використання косметичних засобів. Особливо важливий аспект - підбір відповідної форми. Спиратися необхідно на низку наступних критеріїв:
  1. Ідеальна для початку брови точка – зона, розташована над внутрішнім куточком ока.
  2. При побудові лінії вигину необхідно врахувати, що оптимальним варіантом є точка, яку можна обчислити, провівши лінію від крила носа через зіницю ока.
  3. Кінчик брови повинен розташовуватися до скроні і злегка заходити за зовнішній кут ока.
Не менш важлива ширина брів. Для дівчат, які мають великі риси, рекомендується вибирати широкі брови. Вузькі ж відмінно гармоніюватимуть з тонкими і дрібними рисами обличчя.

Підбір відтінку

Незалежно від того, яку саме процедуру передбачається проводити – татуаж брів, повік чи татуаж губ, кольори для блондинок мають найважливіше значення. Неправильний підбір кольору, використання надмірно темних або світлих відтінків не лише не підкреслять природну красу, а й погіршать зовнішній вигляд. Саме тому особливо важливо підібрати правильні кольори, спираючись на низку наступних правил:
  1. Власницям світлого волосся теплих відтінків рекомендується вибирати світло-коричневі або пшеничні тони. При цьому важливо враховувати тон шкіри.
  2. Якщо волосся має попелястий відтінок, зупинити вибір рекомендується на сірих холодних тонах. Використання теплих або надмірно насичених яскравих фарб призведе до отримання химерного макіяжу, що збільшує вік.
  3. Власницям русявої шевелюри рекомендується вибирати каштанові відтінки.
  4. Для дівчат, зовнішність яких віднесена до типу «літа», що мають виразні сірі очі, рекомендовані світлі відтінки коричневого. А ось сірі та попелясті кольори використовувати не слід.
  5. На тлі зелених очей бажано використовувати пастельні тони або світлі відтінки коричневого пігменту .
  6. На тлі волосся пшеничного кольору органічно виглядатимуть такі відтінки – золотий, каштановий, мідний.
  7. Якщо зовнішність поєднує світлий відтінок волосся та карі або чорні очі, необхідно підбирати теплі шоколадні кольори. Подібний варіант зовнішності позиціонується як особливо складний, відповідно при підборі пігментів для татуажу майстер повинен керуватися індивідуальними особливостями зовнішності клієнтки.
  8. Щодо власниць блакитних очей, то їм слід зупинити вибір на теплих золотистих відтінках, які допоможуть підкреслити природну красу.
Особливо важливе правило, враховувати яке слід обов'язково – відтінок обраного пігменту не повинен бути темнішим за природний колір більш, ніж на 2 – 3 позиції. В іншому випадку створити ефект природності буде вкрай складно, макіяж буде виглядати надмірно яскраво і зухвало.

Щодо татуажу губ, то в цьому випадку спиратися при виборі відтінку слід на такі критерії, як індивідуальні особливості зовнішності. Однак загалом рекомендовані світлі пастельні відтінки, які допоможуть підкреслити природну красу, не перевантажуючи обличчя.

Переваги татуажу

Татуаж для блондинок – чудовий спосіб завжди виглядати чудово, не витрачаючи при цьому багато часу на накладення декоративного макіяжу. Безперечними його перевагами є такі аспекти:
  • при дотриманні правил догляду стійкість отриманого результату зберігається протягом кількох років;
  • проводити процедури корекції необхідно не частіше одного – двох разів протягом року;
  • збереження ефектного зовнішнього вигляду навіть при відвідуванні басейну, лазні, сауни;
  • можливість використання додаткових засобів - блиски для губ.
При виборі відтінку, форми та техніки нанесення перманентного татуажу фахівець керується базовими принципами, а також враховує індивідуальні особливості зовнішності клієнтки. Варто пам'ятати, що підбирати відтінки самостійно не рекомендується, оскільки це може призвести до несподіваних результатів. Професіоналізм майстра та правильний догляд за шкірою після процедури дозволять надовго зберегти яскравість та красу татуажу.