Поради новачкам щодо вибору апарату для татуажу

Ця стаття присвячена тим, хто всім серцем бажає долучитися до світу перманентного макіяжу. Але при цьому не має належної інформації про необхідне обладнання, знаходиться на роздоріжжі серед величезного асортименту брендових і скопійованих моделей апаратів, витратних матеріалів. Інформація несе виключно ознайомлювальний характер, адже більшу її частину набувають під час навчання від ретельно обраного та довірчого майстра.

Обладнання

Для початку необхідно визначитися, яка основна машина буде використовуватися в роботі. У просунутих майстрів їх зазвичай кілька, адже апарати можуть бути різними за потужністю, м'якістю. Плюс, ніхто не скасовував форс-мажорні ситуації, які іноді трапляються навіть із найщасливішими людьми.

Однак, якщо ви новачок, на перший план, як би цього не хотілося, виходить питання економії, зрозуміло, у рамках дозволеного. Тому для початку буде достатньо однієї ручки, обраної індивідуально за параметрами, що симпатизуються.

Головне, щоб навчання проходило саме на цій моделі апарату, тому що теорія повинна підкріплюватися практикою, а на момент переходу до такої у Вас не повинно залишатись питань щодо технічних характеристик.

На що слід звернути увагу при виборі апарату для татуажу?

При виборі машинки для татуажу  , А комплекс параметрів. До них можна віднести:
  • Регулювання вильоту голки. Досвідчений майстер на вигляд, навіть "на око" і "на дотик" може визначити глибину проникнення. Однак, якщо досвіду у Вас недостатньо, на допомогу приходить виставлення за заданими параметрами, таким чином, що пігмент не буде введений занадто глибоко або навпаки, поверхнево.
  • Витратні матеріали. Достатньо спірний момент, думки про який абсолютно розходяться. Уточнимо, що існують модульні апарати, які працюють на картриджах. Вони, за правилами, стерильно упаковані і при розкритті немає прямого контакту з голкою: картридж вкручується в маніпулу, можна приступати до роботи. Існують також апарати з принципом голка-дюза, де окремо спочатку вставляється голка, потім наконечник. Така система теж практична за належних санітарних норм, вона менш затратна вище згаданих модулів, проте не завжди презентабельно виглядає в очах клієнта, і не завжди зручна у виконанні.
  • Вага та дизайн ручки. Тут все просто: чим легше маніпула, тим менше втомлюватиметься і напружуватиметься рука під час процедури.
Нагадуємо, що незалежно від обраної машинки для перманента, до неї потрібно придбати блок живлення, кліп-корд (провід від блоку до ручки) і педаль (або перемикач). Не слід скупитися і переживати про витрати на ці механізми, адже це Ваша безпека. Найчастіше, поломки, пов'язані з ручками, відбуваються через стрибки електроенергії, і, як результат, згоряє мотор. Сучасні блоки живлення оснащені захистом від подібних коливань, а вартість їх нижча за будь-який заявлений апарат.

Апарати для татуажу

Сьогодні ринок пропонує купити машинку для перманентного макіяжу китайського, тайванського, американського виробників. Почнемо із Китаю. Багатьох може лякати подібний родоначальник машинок, адже, напевно, кожен у своєму житті стикався з товарами з Піднебесної сумнівної якості. Тим не менш, там розташовані офіційні точки та виробничі потужності таких апаратів, як Goochie, надійність та затребуваність яких виправдана роками. Саме їх нам пощастило офіційно представляти на території України.

Моделі Goochie 2010 та Goochie 2011 мають м'який, натуральний хід, можливість регулювання вильоту голки за допомогою прокручування, можуть розвивати швидкість до 28000 обертів за хвилину. Все це підкріплюється стильним дизайном із алюмінію та металу. Бюджетна вартість робить її доступною для майстрів абсолютно будь-якого рівня підготовки.

Наступним представником китайської індустрії є апаратCharmant. Їх існує кілька моделей, залежно від часу випуску, проте переваги загальні:

  • Компактні розміри та вага ручки;
  • Картриджні (модульні) витратні матеріали;
  • Сучасна панель керування;
  • Можливість крім татуажу проведення мезотерапії.
І, нарешті, новинка, що надійшла до нас зовсім недавно, з тієї ж країни-виробника, КНР, ручка для перманентного макіяжу Biomaser. Незважаючи на китайську збірку, апарат оснащений Швейцарським мотором, ергономічним дизайном та бездоганною якістю. Замість стандартних розхідників голка-дюза машинка працює на модулях різної класифікації.

Нагадуємо, що в нашому інтернет-магазині Ipiccadilly.com Ви можете придбати не тільки апарати, а й розхідники всіх видів за мінімальною ціною!

Далі можна уявити нашу гордість, що за останні кілька років стала любов'ю багатьох майстрів, машинку для перманентного макіяжу Giant Sun 8650. Країна-виробник – Тайвань. Ручка прославилася своєю потужністю, Японський двигун дозволяє виконувати процедури на всіх зонах, а розбірний корпус значно спрощує її обслуговування. Адже можливість зміни трансмісії і власника голки значно підвищує стерильність робіт, що проводяться.

З Американських моделей хочеться виділити Fantom Bishop Rotary. Універсальність даного апарату як для тату, так і для перманента піднімає її рейтинг вище будь-якого дозволеного. Це той випадок, коли група фахівців підійшли до справи не лише з холодним розумом, а й із серцем, що горить. Мінімальна вага 48 грам і продумано розташований центр тяжкості абсолютно виключає навантаження на пензель під час процедури. Вартість такого апарату на порядок вища за звичні, проте її довговічність і непохитність не залишать байдужим навіть найприскіпливішого майстра.

Сподіваємося, що викладена інформація позбавить Вас сумнівів, а якщо ж після прочитання залишилися або виникли будь-які питання, ми завжди будемо раді допомогти!