Найпопулярніші тату для дівчат

Жіночі татуювання стрімко набирають популярність, що частково зумовлено прагненням представниць прекрасної статі до індивідуальності та самовираження за допомогою пильного розпису. Здавна малюнки, що наносяться голкою і фарбами, несли в собі прихований зміст, доступний лише обмеженому колу людей. Нині більшість наших сучасників наносять натільний живопис, керуючись виключно принципами симпатії, хоча це зовсім вірний, зокрема, з сакральної погляду, підхід. Перш ніж вибрати малюнок, рекомендується ознайомитися який сенс несе у собі зображення, адже нерідко прихованим його змістом є завдання розкриття потаємних рис характеру та залучення в життя володаря певних людей та ситуацій. У наведеній нижче статті представлені найпопулярніші тату для дівчат, які покликані розкрити жіночий початок, а також інші привабливі риси володарки.

Слід пам'ятати, що шкіра після нанесення татуювання вимагає особливого ретельного догляду, як і сам малюнок. З метою зменшення набряків, почервонінь та хворобливості, які є незмінними супутниками свіжих тату, рекомендується вибрати кошти з представленого тут або нижче асортименту. 

Ангел

Найкращі тату для дівчат – зображення ніжних ангелів, представлених у вигляді пухких Купідонів чи, навпаки, витончених легких фей. Незалежно від того, яким саме буде малюнок, ангел уособлює легкість, легкість, любов до всього світу і гармонію з собою. Таке зображення ідеально підійде для дівчини, яка прагне самовдосконалення шляхом несення в маси добра і промінчиків світла, тобто, для осіб, які мають легкий характер і живуть у гармонії з оточуючими її людьми.

Однак не варто забувати і про темну сторону, тобто про занепалих ангелів. Незважаючи на те, що подібні малюнки позиціонуються як найкрутіші тату для дівчат на руці або будь-якій іншій частині тіла, замислюватися про їх нанесення слід з обережністю. Такі зображення спочатку несуть у собі нотку негативу та відображають темні та незвідані сторони особистості.

Метелик

Існує кілька відмінних один від одного варіацій інтерпретації татуювань у вигляді метеликів. Розглянемо найпопулярніші:
  1. Трансформація. Метелик є одним з найбільш яскравих символів перетворення. Татуювання із зображеннями яскравих крилатих створінь нерідко наносять дівчата, які перетворилися на прекрасних німф із незграбних незграбних підлітків, демонструючи тим самим трансформацію тіла і свідомості.
  2. Творчість. Метелики - це найліпші тату для дівчат зайнятих у різних сферах мистецтва. Нанесення такого малюнка символізує відкритість світу та бажання дарувати оточуючим плоди свого таланту. Якщо татуювання несе саме такий зміст, метелика рекомендується зображати з відчиненими крилами.
  3. Моменти яскравого життя. Як відомо, метелики живуть лише кілька днів, але днів гранично яскравих. Таким чином деякі представниці прекрасної половини людства наносять зображення метеликів на честь короткого, але прекрасного спогаду.
Незалежно від того, які саме значення вкладають володарки в малюнки, різноманітні варіанти метеликів є найпопулярнішими тату для дівчат. При цьому слід зазначити, що зображення такого роду, залежно від наявних деталей, ідеально підійдуть жінкам різного віку.

Нескінченність

 

Раніше татуювання у вигляді символу нескінченності або дещо інший її варіант, виражений руною Дагаз, несла глибокий сакральний зміст. Подібні малюнки обиралися людьми, які прагнуть самопізнання, пошуку сенсу життя і безперервного руху вперед. Найчастіше носіями руни Дагаз або знака нескінченності були ті, хто має таємні знання або перебуває на цьому шляху.

Зараз нескінченність набула набагато спрощеного значення. Подібні символи визнаються, як найкрутіші тату для дівчат, і символізують не що інше, як романтичний зв'язок із певною людиною. Популярною, наприклад, є традиція нанесення чоловіком і жінкою однакових татуювань, які в цілому покликані символізувати пару як своєрідні обручки.

Джокер і Локі


Безперечно, на думку більшості, найкрутіші тату для дівчат – зображення Джокера. Незважаючи на широку популярність цього персонажа, із нанесенням його автентичного зображення слід бути вкрай обережним. Основна причина полягає у яскравій суперечливості:

  1. Джокер. Цей персонаж символізує дві основні протиріччя – негатив і позитив. Крім того, він уособлює непереборну потяг до ризику, азарту, безрозсудних вчинків. Зупиняти вибір на такого роду тату рекомендується тільки особам, що мають сильний характер.
Не можна не наголосити: зображення Джокера нерідко наносили особи, які порушили закон.

Дельфін


Протягом багатьох років зображення дельфіна асоціюються з розумом, щирістю, життєрадісністю та привабливістю їхньої власниці. Татуювання такого роду обирають відкриті дівчата, які прагнуть досягнення нових горизонтів, навчання, не звертають уваги на прийняті суспільством рамки та підвалини. Мабуть, дельфіни – найкращі тату на руці дівчини, адже вони уособлюють свободу, пориви та мрії.

Єдиноріг


Зображення єдинорога з давніх-давен могли наносити тільки дівчата. Зумовлено це тим, що міфічна тварина, згідно з доданнями, може потоваришувати виключно з цнотливою дівчиною. Таким чином, малюнок єдинорога уособлює невинність і чистоту. Однак є й додаткове значення – через те, що тварина має вкрай непокірну вдачу, наносити її можуть жінки, які мають честолюбство і різкий характер.

Зірки


Досить поширеним варіантом зображення жіночих татуювань є розписи зірок. У цілому нині подібні символи, як окремо, і у поєднані із іншими, уособлюють мудрість, нескінченність і таємні знання. Однак значення можуть дещо змінюватись в залежності від того, скільки у зірки променів:
  • Чотирикінцева. Цей символ уособлює довгу дорогу, при цьому має на увазі не любительку подорожей, а дівчину, яка перебуває в пошуку життєвого шляху або вже знайшла таку.
  • П'ятикутна. Така зірка уособлює енергію космосу.
  • Шестикутна. Цей символ може говорити про приналежність власниці до іудейської віри.
  • Сімікінцева. Особливо цікавий символ, який уособлює таємні знання, приналежність до таємних суспільств, наявність прихованих здібностей.
Цілком допустимим є поєднання кількох різних зірок у межах одного малюнка. Крім того, додатково можуть використовуватися такі символи як птахи, тварини, міфічні істоти.

Написи

У рамках розмови про тату не можна не відзначити різні варіанти написів, які мають найбільшу популярність серед сучасних представниць прекрасної половини людства. Незалежно від змісту, найпопулярніші тату написи для дівчат – зроблені маловідомими мовами, наприклад, китайською, японською, шумерською і навіть створеною штучно ельфійською.

Написи можуть нести різне смислове навантаження, яке залежить не від шрифту чи мови, а саме від суті слів. Саме тому перед нанесенням напису варто переконатися, що він означає бажане. В іншому випадку замість слів, наприклад «я люблю тебе», завжди є можливість отримання фрази «не прати в гарячій воді».

Отже, перш ніж наносити будь-яку татуювання на власне тіло, слід замислитися над тим, яке значення несе в собі малюнок, які зміни в особистість та життя може він привнести. Не варто піддаватися миттєвому пориву та вибирати зображення лише через миттєву симпатію. Зробивши вибір, слід ретельно обміркувати та зважити рішення, принагідно асоціюючи себе із зображенням.