Переваги та недоліки машинок для татуажу MUP і GOOCHIE

Вибір татуажної машинки залежить від деяких нюансів. Перед покупкою слід ознайомитися з технічними характеристиками пристрою. Найпопулярнішими апаратами для перманентного макіяжу є моделі марок Sunshine MUP та Goochie.

Особливості машин Goochie

Початківцям чудово підійде татуаж обладнання від Goochie. Подані моделі є полегшеними. В асортименті є апарати у вигляді ручки та багатофункціональні пристрої з професійними голками.

Китайська марка вже здобула популярність. Вартість моделей визначається як середня. Професійний варіантGOOCHIE ZX2011 має надійний швейцарський мотор. Пристрій дуже міцний і служить довго. Апарат має низький рівень шуму.

Машинка для перманентного макіяжу Goochie – ZX-1260 виготовлена з якісних матеріалів. Шум пристрою низький, можна регулювати швидкість роботи. Оскільки голки, що використовуються в апараті, заточуються особливим чином, лінії за допомогою них можна наносити дуже тонкі.

Для введення барвника на водній та гелевій основі можна застосовувати модель Goochie ZX1219.

Одним з найбезпечніших пристроїв є машина Goochie - ZX13-010. Економно витрачати фарбу дозволяє модель Goochie A8. Вона цікава ще й тим, що має сенсорний екран. Майстру буде легко регулювати напругу та швидкість роботи.

Машинки GOOCHIE не мають недоліків, якщо використовувати їх правильно. Якщо при використанні апарату лінії виходять нерівними, значить, була придбана неоригінальна модель, або рівень майстерності того, хто виконує роботу, низький. Заощаджувати на обладнанні та підвищенні власної кваліфікації не варто!

Плюси та мінуси машинок Sunshine MUP

Апарат для перманентного макіяжу Sunshine може використовуватись як професіоналами, так і новачками. Він дозволяє наносити на шкіру навіть тонкі лінії. Насадки у разі застосовуються одноразові, отже, процедура є безпечною. Заточування голок дозволяє травмувати дерму мінімально.

Єдиний мінус машинок Sunshine MUP - це обмеженість асортименту, на ринку зараз представлені і сучасніші пропозиції. Тим не менш, багато майстрів зупиняються саме на Sunshine. Вони відзначають їхню потужність та легкість, витратні матеріали для обладнання коштують недорого. Вібрація у моделей низька, а швидкість роботи можна регулювати на власний розсуд.

Що вибрати: Goochie або Sunshine MUP

Якщо ви вирішили купити тату машинку, звернути увагу потрібно на її характеристики та те, як вона лежить у руці. Яка марка буде обрана – Goochie або Sunshine MUP, принципового значення не має, головне щоб обладнання було якісним. Хороші фірми дають гарантію на свою продукцію щонайменше півтора роки.

Вибираючи модель, варто звернути увагу на рівень шуму. Чим нижче він буде, тим приємніше проводити роботу. Ще один момент – точність внесення пігменту під шкіру. Машинки Goochie та Sunshine MUP справляються з представленим завданням відмінно.