Правильний блок живлення для тату машинки

Підходящий, а головне якісний блок живлення - це запорука здоров'я Вашої тату машинки.

Блоки бувають двох видів:

  1. Імпульсні (індукційні)
  2. Аналогові (трансформаторні)
Різниця між ними полягає в тому, що імпульсні вважаються довговічнішими. Говорять, що трансформаторні блоки не надто пристосовані до постійного переходу між активним режимом та вимкненням. Тому згодом у заявлених заводом характеристиках з'являються похибки. Але це не заважає аналоговим блокам живлення бути в рази більш популярними, ніж імпульсним. При виборі блоку живлення завжди звертайте увагу на характеристики характеристики товару.

Основними з них є:

  • Сила струму (стандарт: імпульсні – 2 ампери, аналогові – від 1,5 до 3 ампер)
  • Вольтаж (стандарт: регулюється кроком = 3 вольти)
  • Вхідна напруга
  • Вбудований захист від перепадів напруги
Для багатьох майстрів також мають величезне значення такі параметри як: портативність, компактність, наявність екрану, на якому видно налаштування. Блоки зазвичай «запам'ятовують» останню установку. А якщо станеться збій, краще, щоб він відображався на екрані, ніж перевіряти це досвідченим шляхом. На дисплеї можуть відображатися різні дані, наприклад, у цифровому блоці живлення TP-138 передбачені такі показники: час, вольтаж, ампер, секундомір (для відстеження часу, витраченого на роботу) і швидкість. 

Неправильно підібраний блок живлення може стати причиною "несправності" машини. Потрібно пам'ятати, що для потужних машинок потрібен потужний блок, а також якісні шнури з підвищеною пропускною здатністю. Так що, якщо Ваша машинка перестала «дзижчати», не впадайте в паніку. Краще спочатку з'ясувати у чому проблема. Може Вашому блоку просто не вистачає сил, чи дроти десь пошкодилися. Якщо є сумніви щодо правильності вибору, краще запитайте у нас, і ми обов'язково Вам допоможемо. За допомогою правильного блоку ви зможете досягти покращення показників якості роботи вашої машинки. Таких як:

  • Зниження рівня паразитної вібрації
  • Відсутність шуму
Блок живлення є обов'язковою частиною набору обладнання для тату. Ми - офіційний представник компанії GOOCHIE, тому на сайті Ви зможете знайти крім універсальних блоків живлення, ще й спеціально розроблені для апаратів перманентного макіяжу даної торгової марки. А також потрібні шнури до них.