Пігменти для мікроблейдингу - які краще?

Правильність виконання перманентного макіяжу залежить не тільки від умінь майстра, а й добору фарб. У такій роботі важливо знати, які пігменти для мікроблейдингу найкраще. що дозволить уникнути багатьох помилок. Для виконання косметичних процедур на обличчі звичайні фарби для тату не схожі. Вирішити, де купити пігменти для мікроблейдінг досить просто. Купувати такі фарби варто тільки у фірмовому магазині, а краще віддати продукції відомих брендів. У цьому випадку можна розраховувати на результат, який перевершить усі очікування клієнта.

Вибір пігментів для татуажу

Для майстра, який працює в області перманентного макіяжу, буде зручним самостійний підбір пігментів. В цьому випадку можна вибрати найпопулярніші кольори, які при змішуванні утворюють потрібну відтінкову палітру. Серед виробників таких фарб найбільш популярні Goochie та SofTap. Дізнатись, де купити пігменти для мікроблейдингу досить просто. Інтернет-магазин I Piccadilly пропонує величезний вибір кольорів та відтінків від найвідоміших виробників.

Сьогодні у продажу чимало дешевих пігментів, але такі фарби не вселяють довіри. До якості цих витратних матеріалів слід підходити з особливою увагою. Занадто рідка консистенція призведе до того, що фарба розтечеться на обличчі у клієнта, а підвищена лужність викликає подразнення шкіри. Пігменти SofTap та Goochie вважаються еталоном для перманентного макіяжу та допоможуть бездоганно виконати мікроблейдинг.

Особливості пігментів для татуажу

Технологія мікроблейдингу не допускає помилок у роботі. Вирішити, чи можна пігменти для татуажу використовувати для мікроблейдінг досить просто. Це  - абсолютно різні фарби, які відрізняються за складом, призначенням та сферою застосування.

Мікроблейдинг є більш делікатною процедурою, і при виборі пігментів варто враховувати такі характеристики:

  1. Консистенція – для роботи зі шкірою обличчя рідкий склад не підійде та слід відмовитися від пігментів, призначених для тату. Пігменти для перманентного макіяжу мають густу кремову структуру, що дозволяє легко вносити їх під шкіру.
  2. Насиченість кольору – важливо, щоб пігмент не втрачав свого кольору з часом. Для таких робіт використовується висока концентрація барвника, що дозволяє швидко обробити вибрану область.
  3. Якість – шкіра обличчя набагато тонша, ніж на інших ділянках тіла, що вимагає використання тільки якісної сировини для пігменту. Така фарба не розпливеться після нанесення, а її колір не тьмяніє з часом.

Змішування пігментів для мікроблейдингу

Красиві брови надають виразності особі, і їхньому оформленню варто приділити особливу увагу. Хоча палітра пігментів для мікроблейдингу має багато кольорів, без змішування фарб обійтися не вдасться. Правильно зроблений мікс добре поєднується з тоном шкіри та кольором волосся. Дізнатися, як змішувати пігменти для мікроблейдингу можна на спеціалізованих курсах або на основі власного досвіду з часом.

Для створення міксу використовується базовий набір, до якого входять зелений, жовтий, червоний та білий кольори. Ці фарби можуть мати різні відтінки, але не слід забувати, що пігмент відрізняється кольором на папері та шкірі. Чорний та коричневий пігмент не використовують як основу. Такі кольори потрібно змішувати, інакше виникне негарний відтінок, який зіпсує всю виконану роботу.

Пігменти Goochie та SofTap

При виборі фарб для перманентного макіяжу найбагатшу палітру кольорів мають відомі бренди. Компанія Goochie пропонує багато відтінків, що допоможе вибрати потрібний пігмент. Їхні серії Browncoffee, Darkcoffee і Blackcoffee легко поєднуються з коригуючим складом, утворюючи потрібний відтінок. На менш цікава і продукція SofTap, яка має насичені кольори теплих та холодних тонів.

Технологія мікроблейдингу вибаглива до найменших деталей. Ознайомившись з асортиментом інтернет-магазину I Piccadilly вирішити, які пігменти для мікроблейдингу краще, не важко. Вся представлена продукція має високу якість, а процес вибору полягатиме лише у пошуку потрібного кольору.