Пігмент для перманентного макіяжу брів і татуажу губ

Сучасна бьюті-індустрія має в своєму розпорядженні новітні методи корекції зовнішності, до яких можна віднести і проведення перманентного макіяжу. Як у будь-якій іншій справі, успіх проведення такої процедури наполовину залежить від навичок та досвіду майстра татуажу, наполовину від обладнання та матеріалу, що використовується.

Не важливо, чи вибирається пігмент для перманентного макіяжу брів або пігмент для татуажу губ – будь-яка робота, що проводиться на обличчі клієнтки, повинна робитися максимально якісно та відповідально, тому до матеріалів, що використовуються, повинні пред'являтися підвищені вимоги.

Які пігменти використовуються у процедурах татуажу?

Сучасні методики виробництва барвників дозволяють отримувати речовини високого ступеня очищення, абсолютно інертні до зовнішніх середовищ. На практиці це означає, що при попаданні під шкіру людини сучасний якісний пігмент залишається на тому місці, куди був поміщений, не змінює свого кольору та відтінку, не розпливається і не вицвітає.

Раніше майстри віддавали перевагу органічним барвникам рослинного або тваринного походження. Але татуаж – це та процедура, де органічні компоненти беззастережно хороші. Пігменти на їх основі могли викликати алергії, а після процедури був потрібний тривалий реабілітаційний період.

Тому зараз у якісних складах використовуються синтезовані пігменти кисневого очищення із заданим розміром частинок, що фарбують (6 мікрон), що дає максимально яскраві, але при цьому «передбачувані», кольори.

Регулюючи кількість складу, що вводиться під шкіру, можна створити будь-які ефекти - від максимально натурального (популярного «вмитого» обличчя) до декоративного. У найкращих пігментах для татуажу (наприклад, пігменти від GOOCHIE, з якими офіційно працює наш інтернет-магазин, будучи їх представником) кожна мікрочастинка пігменту також покрита молекулярною силіконовою оболонкою, що не тільки дозволяє ізолювати шари шкіри від контакту з речовиною, але робить пігмент стійким до ультрафіолету. Такі склади не викликають алергічних реакцій на барвник, а відновлення після процедури проходить дуже швидко.

Скільки проявляється пігмент після татуажу? Кінцевий результат процедури можна побачити лише за місяць:

  • від одного до п'яти днів йде на загоєння, залежно від складності та площі процедури;
  • від п'яти до семи днів йде на прийняття шкірою пігменту, в цей час інтенсивність кольору буде сильно зменшуватися (після проведення процедури перманентний макіяж виглядає на кілька тонів яскравіше) , чим потрібно спочатку);
  • від п'ятнадцяти до тридцяти днів займають процеси повного загоєння епідермісу.
Повністю колір татуажу набере потрібний відтінок і яскравість тільки через місяць, але цей процес не приносить дискомфорту, так як розріджувачі для пігменту зараз додають безліч відновлювальних компонентів. Крім того, буде не зайвим скористатися спеціалізованими гелями, що прискорюють одужання.

Якщо раніше у виборі ніж розбавити пігмент для татуажу було не так багато пунктів (дистильована вода, спиртові розчини, гліцерин), то зараз спеціалізовані компоненти розріджувача, що входять до складу, можуть налічувати більше 20 найменувань, більшість з яких допомагають уникнути запалення, прискорюють загоєння, роблять процедуру татуажу максимально легкою для клієнтки (ми можемо рекомендувати фіксатор пігменту від GOOCHIE).

Однак слід пам'ятати, що які б гарні пігменти для татуажу ви не використовували, будь-який організм індивідуальний, тому проведення тесту на виникнення алергічних реакцій обов'язково повинен проводити кожен майстер, який себе поважає.

Які бувають пігменти для татуажу за кольором? Робота з обличчям має на увазі максимально точний підбір кольору, тому палітри пігментів у сучасних виробників досить великі, а завдяки змішуванню кольорів та відтінків майстер може підбирати колір ідеально. Якщо раніше майстри підбирали відтінок, шляхом змішування палітри з 4-6 кольорів, то нині такі світові виробники, як Mastor (ми є їх дистриб'ютором в Україні), пропонують палітри, більш ніж із півсотні різних пігментів.

Що потрібно знати під час проведення перманентного макіяжу?

Найкращий пігмент для татуажу губ або брів може триматися від двох до шести років, залежно від особливостей організму. Тому клієнтки повинні розуміти: якщо результати процедури Вас не влаштують, барвник не видалити ні ацетоном, ні лимонним соком. Реальний спосіб її видалення - тільки лазером, але це недешева процедура. Де придбати пігменти для татуажу? Широкий вибір від найкращих світових виробників представлений у нашому інтернет-магазині.  Один раз познайомившись з його асортиментом, Ви більше не будете мучитися питанням, як підібрати пігмент для татуажу брів.

Купуючи пігмент для перманентного макіяжу брів або пігмент для татуажу губ в I Piccadilly, ви можете бути впевнені, що Ви самі або Ваші клієнтки завжди будуть задоволені результатом перманентного макіяжу, а краси у світі стане трохи більше.