Перманентний макіяж - краса на кожен день!

Сучасні жінки в сьогоднішньому ритмі життя все частіше намагаються витрачати час на корисніші речі, ніж щоденне нанесення макіяжу. Тим не менш, красиво виглядати дамам хочеться завжди, тому вибирати їм зазвичай не доводиться.

Саме для ділових представниць прекрасної статі, у яких дуже багато важливих справ і зовсім немає часу на підфарбовування губ, очей і брів, і було створено перманентний макіяж. Завдяки цій процедурі дівчата можуть виглядати чудово цілодобово, не витрачаючи на наведення краси ні хвилини зайвого часу. Що ж являє собою цей вид макіяжу?

Особливості нанесення

Почнемо з того, що наноситься перманентний макіяж досить важко, але для цього необхідно звернутися до хорошого фахівця. Перманентний макіяж по суті та ж татуювання, тільки в даному випадку фарба вводиться тонкою голкою у верхній шар шкіри обличчя, саме тому процедура і отримала свою другу назву – татуаж. Залежно від зони нанесення, розрізняють такий макіяж для очей, брів та губ. За способом нанесення барвника пігменту татуаж очей буває міжресничним, у вигляді чіткої або розтушованої стрілки. Процедура для брів може наноситисямашинкою для перманентного татуажу  шляхом промальовування волосків або способом розтушовування.

Татуаж губ - просто обведення їх контуру, або ж повністю зафарбовування пігментом. При цьому відтінки фарби, як і способи нанесення для кожного виду перманентного макіяжу, підбираються, виходячи з особливостей зовнішності дівчини, адже основне його завдання - підкреслити жіночу красу!

Які недоліки має татуаж?

Поряд з безліччю переваг, перманентний макіяж має також кілька недоліків. Одним із таких є хворобливе його нанесення та необхідність ретельного догляду за шкірою протягом кількох тижнів після проведення процедури. Відчуття, звичайно, не найприємніші, але все-таки отриманий результат цього вартий. Головне - звернутися до кваліфікованого майстра, інакше є ризик зробити неякісний татуаж, який зробить зовнішність жінки лише гіршою.

Щоб уникнути цього ризику треба вдаватися до послуг салонів краси, що заслуговують на довіру, які дорожать своїми клієнтами і репутацією.

Недоліків перманентний макіяж має набагато менше, ніж переваг. Дана процедура - справжній прорив у галузі косметології, адже за її допомогою кожна жінка може виглядати красиво, навіть не витрачаючи на це свого часу!

Чим гарний перманентний макіяж?

Оскільки наноситься він за типом татуювання, то і тримається на шкірі досить довго. Так, без корекції жінка може проходити з татуажем не менше двох років, а то й більше.

Якщо ж вчасно робити корекцію татуажу, його можна носити дуже довго. Жінка з перманентним макіяжем завжди виглядає так, ніби вона щойно нафарбувалася, тому їй не доведеться постійно витрачатися на косметику, а також щодня витрачати чималу кількість часу на її нанесення.

Цей тип макіяжу не змиється і не розмажеться на обличчі, тому з ним можна відпочивати і приймати водні процедури. Якщо ж з якихось причин жінка вирішила відмовитися від татуажу, то його за кілька процедур легко вивести лазером. Для позбавлення від перманентного макіяжу очей взагалі вистачить одного сеансу, оскільки він вводиться в шкіру поверхнево.