Перманентний контуринг і корекція тону обличчя

А Ви чули про таку процедуру? Корекція кольору обличчя або ефект рум'ян - дуже цікава пропозиція, адже за допомогою якої можна забути про щоденне нанесення декоративної косметики. Уявіть, скільки часу на це йде! Адже його можна досягти за 1-2 процедури. Підкреслити переваги/приховати недоліки в залежності від типу обличчя, набути здорового тону. Велика привабливість, виразність з мінімальним ризиком може зберегтися на тривалий час, але після рук професіонала.

Серед різновидів перманентного макіяжу, цей – найменш поширений. Перманентний макіяж брів, очей та губ вже давно увійшов у наше життя, а ось мікропігментація обличчя звучить ще в новинку. Корекція тону, імітація природного рум'янцю перетворюють жінку не менше ніж соковитий відтінок губ.

Процедура полягає у введенні в поверхневі шари епідермісу адаптованих барвників. Голки тут мають бути особливими та практичнішими. За розміром (конфігурації) вони набагато більше звичних у перманенті. Замість однієї-трьох голок для рівного результату використовуються пучки з двадцяти і більше мікро голочок! Як додатковий догляд за шкірою обличчя в пігмент додаються спеціальні гіалуроно-містячі сироватки, різні коктейлі.

Складність процедури залежить від бажаного результату: завдати свіжих рум'ян набагато простіше, ніж створити натуральний ефект тонального крему. З яких етапів полягає процедура мікро пігментації особи?

  • Вибір відповідних матеріалів, їх відтінків;
  • Очищення шкіри;
  • Введення пігментів на вибраних ділянках особи;
  • Обробка епідермісу;
  • Піст процедурний догляд;
  Особливо важливим є останній етап, адже його часто недооцінюють. Навіть найкрихітніші уколи - це порушення цілісності шкіри та "відчинені двері" для патогенної мікрофлори. Тому догляд має бути ретельним, як і при процедурах татуажу брів, очей, губ.

  Довготривалий контуринг, природна тінь і блиск не зникнуть після вмивання. Проте є й зворотний бік медалі. Чому не рекомендується виконувати камуфлювання здорової шкіри? Хоча пігмент і залишається в шкірі надовго, необхідний ефект тимчасовий. Фарба з часом може змінити тон, а значить, потрібні часті корекції. Враховуючи велику площу нанесення, ймовірність здорового зовнішнього вигляду через процедури – малоймовірна. Тому підхід має бути індивідуальним та виправданим.