Пасти Goochie для мікроблейдингу: ідеальне співвідношення ціни та якості!

Сучасні умови життя не лише дають нам можливість, а певною мірою навіть зобов'язують виглядати бездоганно. Складно посперечатися з найбажанішою жінкою всіх часів, Мерилін Монро: «У кожній дівчині ідеальними мають бути дві речі: губи та очі. Погляд допоможе закохати, а губи – довести своє кохання». Сьогодні фахівці пропонують підкреслити погляд за допомогою мікроблейдингу - ручного внесення пігменту під шкіру. Один з найпоширеніших матеріалів при цьому паста Goochie.

Чому саме Goochie?

Паста пігмент Goochie ідеально підходить для мануальної техніки оскільки завдяки своїй текстурі не розтікається і добре закріплюється в шкірі, не відторгається організмом. Ще одним значним плюсом є низька ціна. Невелика, але водночас ємна палітра підійде як для досвідченого майстра, так і для новачка у сфері татуажу.

Огляд панелі

Паста представлена у трьох основних кольорах та трьох коректорах.
  • BlackCoffee (чорна кава). Найбільше підходить для темних брів. Чорно-коричневий колір дозволяє використовувати його в різних дуетах, не боячись набути небажаного відтінку після відходження скоринки.
  • BrownCoffee (коричнева кава). Приємний відтінок, що підходить для блондинок та русявого волосся. Після відторгнення скоринки залишається тепла коричнева.
  • DarkCoffee (темна кава). Підходить як для розтушовування, так і для волоскової техніки.
  • GreenCoffee (оливковий). Додавання цього коректора запобігає почервонінню у загоєних роботах.
  • OrangeCoffee (помаранчева кава). Нейтралізатор синіх, зелено-синіх відтінків. Використовується для профілактики холодних тонів після загоєння.
  • SkinColor  – пігмент тілесного кольору для досягнення потрібного відтінку при змішуванні. 

Щоб оцінити цю продукцію, достатньо купити пігмент Goochie, попрацювати з ним і насолоджуватися позитивними відгуками, адже що може бути кращим підтвердженням, ніж щасливий клієнт?