Модулі PM-MONE - великий крок у витратних матеріалах

Картриджі - PM-Mone - це новинка, яка розбурхала всіх як у тату сфері, так і в татуажі. Ціль створення цих модулів виправдалася повною мірою: швидке виконання роботи з максимальним залишком пігменту.

Майже несуттєве відновлення завдяки меншій (порівняно з іншими картриджами) травматизації шкіри Вас приємно здивує! Тату модулі випробовувалися багатьма майстрами, перш ніж вийшли у вільний доступ. Адже виробництво PM MONE створювалося для художників та творчих людей, які знають, чого хочуть від інструменту.

Чому варто вибрати PM-MONE?

  • Висока якість матеріалів для виготовлення картриджів (і для голок, і для корпусу). Майстер може бути впевнений у надійності використовуваного обладнання на своїх клієнтах;
  • Точне балансування та стабілізація голки - кожна з модифікацій має ідеальну конструкцію, голки згруповані з високою точністю. Таким чином, виконання ліній, тіней і точкових візерунків стає простішим і доступнішим у "незручних" частинах тіла.
  • Відсутність люфту навіть наприкінці тривалого сеансу. Картриджі PM-MONE зберігають свою якість та стійкість усю процедуру, не рвуть шкіру та дозволяють їй швидко відновитися;
  • Тертя між голкою і наконечником - мізерно мале, за рахунок чого гострота і продуктивність голки зберігається довше. Майстер легко зможе створювати чіткі лінії та напилення з першого разу.
У поєднанні з якісним пігментом модульні голки PM-MONE відкривають для майстра всі перспективи! Будь-яка ідея, будь-яка задумка стане втільною, коли під рукою видатковий матеріал, на який можна покластися! 
Мати свої картриджі – це, звичайно, гордість. Але коли нами розроблявся концепт, в облік йшло не тільки виробництво картриджів PM-MONE, а й цілої серії обладнання: машинки для перманентного макіяжу & PM-MONE Inspiration & Masterpiece, блок живлення, педаль. Доступність цього обладнання - один із важливих критеріїв, адже дуже важливо, щоб усі могли дозволити собі працювати (результативно!) на якісних машинках із захистом у вигляді блоку живлення, з педаллю та шикарними модульними голками.