Міжвійковий татуаж очей та його особливості

Існують різні види татуажу. І у кожного з них є свої особливості, з якими добре знайомий досвідчений майстер. Одним із таких різновидів є міжресничний татуаж очей. Процедура полягає в нанесенні спеціального пигмента в міжресничний простір, при При цьому барвник вводять на відносно невелику глибину.

Цю процедуру можна довіряти лише кваліфікованому майстру. При правильному її проведенні можна досягти чудових результатів - очі чисто оптично стають більшими, при цьому куточки піднімаються, і це робить обличчя молодшим. Завдання майстра – підібрати правильний відтінок та виконати татуаж максимально акуратно. Звичайно, у перші дні після процедури ока все одно виглядатимуть почервонілими, але вони швидко прийдуть у норму.

Що таке міжресничний татуаж очей?

Межресничний татуаж очей - це техніка, що вимагає суворості, скрупульозності та майстерності ліній. Процедура складається зі створення стійкого татуажу, товщина та форма якого визначаються досвідченим фахівцем. Міжресничне ущільнення (ущільнення вій) дозволяє дуже тонко намалювати лінію ока, інтегруючи пігменти між кожною війкою. Ця техніка надає погляду глибини, не створюючи враження макіяжу, як класична лінія підводки для очей. Варіантів татуювання кілька – від тонких ліній, що розтушують, до яскравих підводок. Цей метод призначений для тих, хто хотів би додати яскравості своїм очам. З іншого боку, ми не рекомендуємо його, якщо у вас мало вій, тому що він надає лише глибини, але не рельєфності.

Процес процедури

Перша, консультація, складатиметься з малювання лінії татуажу олівцем відповідно до форми ваших очей та стилю, який ви хочете надати своєму погляду.

Сам процес міжресичного татуажу надзвичайно простий: область нанесення пігментів очищають і наносять анестезуючий крем, потім фахівець робить міжресничний татуаж очей дуже тонкою лінією на одному рівні з віями. Лінія проводиться якомога ближче до вій для тонкого та природного результату

Варіанти нанесення татуажу між вій та їх особливості

Міжресничний татуаж очей може бути виконаний такими способами:
  • перманентний макіяж, для створення якого барвник вводять безпосередньо у простір між віями. При цьому виходить досягти максимально природного ефекту. Вії візуально здаються густішими, цей вид макіяжу робить погляд більш глибоким та виразним. Цей тип татуажу підійде блондинкам, на яких яскравіший макіяж виглядає неприродно;
  • татуаж із розтушовкою. У разі використовуються розведені пігменти, за кольором максимально наближені до відтінку шкіри. Насправді це дуже тонка робота, не кожен майстер із нею добре впорається;
  • стрілки. Вони дозволяють оптично коригувати розріз очей. Наносити їх можна як на верхню, так і на нижню повіку, треба тільки заздалегідь порадитися з майстром, який варіант підійде більше. Пігмент утворює безперервну лінію. Найчастіше використовується чорний пігмент, але можна підібрати інші тони.
Всі види татуажу такого типу підбираються з урахуванням індивідуальних особливостей шкіри та розрізу очей.

Побічні ефекти та протипоказання татуажу

Хоча загалом процедура безпечна, вона має низку протипоказань. По-перше, це офтальмологічні захворювання, у тому числі кон'юнктивіт, оскільки будь-яке втручання лише посилить стан. По-друге, це вагітність та грудне вигодовування, оскільки дія барвників на дитячий організм не була досліджена. Також не робиться ця процедура при цукровому діабеті, інфекційних та запальних захворюваннях, під час проведення антибіотикотерапії.

Побічні ефекти виникають рідко, переважно це алергічні реакції за наявності гіперчутливості до будь-яких компонентів пігменту.