Матеріали для татуажу - що необхідно майстру для якісного результату

Майстеру-косметологу, що веде приватну практику, буває нелегко зібрати повний набір інструментів і матеріалів для того, щоб проводити свою роботу максимально ефективно, з можливістю втілювати будь-які побажання своїх клієнтів. Які матеріали для татуажу обов'язково потрібні майстрам-початківцям і яким брендам можна без побоювання віддати перевагу, Ви дізнаєтеся з цього матеріалу.

Що потрібно майстру?

Для татуажу перше та правильне – якісна машинка. Моделі відрізняються між собою потужністю, силою проколу, якістю та кількістю компонентів, що використовуються. Автоматизований інструмент для татуажу зазвичай складається з кількох основних елементів:
  • блок живлення та управління, за допомогою якого перемикають режим та швидкість роботи;
  • привід-педаль контролю живлення;
  • ручка-маніпула з модулем для встановлення голки.
Професійні інструменти для татуажу брів мають сенсорні дисплеї та мікропроцесори зворотного зв'язку, на які приходять дані від маніпули, що дозволяють в процесі роботи підлаштовуватися під індивідуальні особливості шкіри клієнта. Іноді пропонуються і високотехнологічні опції, що підвищують точність проведення процедур. Якісні машинки для татуажу без проблем справляються з найтоншою деталізацією, при цьому дозволяють майстру чітко контролювати глибину занурення голок та витрату барвника. Виконання татуажу якісними апаратними засобами мало поступається ручним технікам, а чомусь може і перевершувати їх.

У нашому інтернет-магазині Ви можете знайти брендові інструменти для татуажу Goochie, які користуються заслуженою популярністю у косметологів, – ми є офіційним дилером в Україні.

У лізі для майстрів-початківців тут виступає татуажний апарат GOOCHIE ZX-2010, з корпусом з алюмінію і нержавіючої сталі. Металевий тримач для голки, регулювання глибини проникнення, регулювання швидкості від 0 до 27000 об/хв, механічне регулювання виходу голки від 0,5 до 2,5 мм – ще недавно такі характеристики мали тільки професійні апарати, а зараз власником такого обладнання може стати кожен.

Для професіоналів ми можемо запропонувати GOOCHIE PM1, який завдяки вбудованому мікропроцесору має декілька типів налаштування, і на кожній зоні автоматично вимірює опір шкіри, автоматично виставляючи тиск та швидкість руху голки.

Окрім бренду Goochie, в асортименті нашого магазину представлені машинки GIANT, BIOMASER та інструменти для татуажу LIBERTY, для будь-яких технік та зон. До них ми можемо запропонувати такі витратні матеріали для татуажу як комплекти голок та дюзи (наконечники).

Якісні пігменти – це запорука гарного татуажу. Їх треба багато, та різних. Пігменти – це також розхідники для татуажу. Ми рекомендуємо досвідченим і майстрам-початківцям фарбувальні склади від GOOCHIE і Mastor, оскільки самі є офіційним дилером у обох виробників. Це означає, що наші клієнти можуть купити матеріали для татуажу за найдемократичнішими цінами та стати при цьому власниками якісної оригінальної продукції. Скільки відтінків пігментів потрібно для татуажу брів? Чим більше тим краще. Критичний мінімум – це 6 кольорів (по два для кожного тону волосся).

Чим пігменти від відомих брендів кращі за ноунеймову продукцію? Вони абсолютно передбачувані через інертність компонентів, з ними дуже рідко виникають ускладнення, вони не розтікаються та не змінюють колір.

Якісна фарба має рівномірну структуру, а як її основу діє набір компонентів, зі значеннями вмісту кислоти/лугу, наближеними до натурального РН балансу. Такі склади не провокують алергічних реакцій і не надають негативного впливу на шкіру.

Види барвників

Порошковий пігмент – найбюджетніший матеріал для татуажу брів, який поступово відходить у минуле (це був перший із барвників, що з'явився у сфері татуажу). Одна з негативних властивостей порошкових барвників – це нестабільність кольорів та відтінків. Також використання сухого порошку, який необхідно розводити до рідкого стану, підвищує теоретично можливість порушення стерильності складу.
Рідкий пігмент – виробляється на водно-дисперсійній основі, тому позбавлений недоліків попереднього барвника, однак у майстрів-початківців може викликати певні ускладнення з рівномірним розподілом кольору.

Гелевий – з'явився відносно недавно, акуратно розподіляється у підшкірному шарі та добре там закріплюється. Часто використовується саме у професійних косметичних салонах. Кремовий – це надійний та якісний пігмент, але через щільну консистенцію його застосування викликає труднощі у непідготовлених майстрів.

Де краще купувати матеріали для татуажу?

Якщо Ви хочете бути абсолютно впевнені в якості придбаної продукції, будь то інструменти, або розхідники для татуажу, зверніть увагу на IPiccadilly. Ми діємо як офіційне представництво брендів «GOOCHIE» та «Mastor», а також дистриб'ютор компаній «Intenze Product USA» та «Eternal Ink», що дозволяє уникати націнок на їхню продукцію. Схеми нашої роботи абсолютно прозорі та зручні для клієнтів, ми надаємо гарантії на свої товари (не поширюється на розхідники для татуажу брів – голкотримачі, голки, наконечники тощо) та працюємо по території всієї України та низки інших держав.
Хотілося б попередити майстрів-початківців про те, що не варто намагатися економити на своїх клієнтах, працювати машинками, замовленими на китайських сайтах, використовувати дешеві барвники і не використовувати якісні гелі, що загоюють, і аплікаційну анестезію. Якщо Ви хочете втриматися в бьюті-індустрії на тривалий термін, заслужити на повагу колег і любов замовників, то ставтеся до своєї діяльності максимально відповідально та використовуйте тільки якісні матеріали для татуажу.