Крем анестетик для тату і косметології - добірка найкращого

Краса вимагає жертв, і сучасні методики, які застосовуються для того, щоб бути красивою, тому тільки підтвердження. Процедура татуажу, особливо якщо вона проводиться на таких чутливих ділянках, як губи або повіки, болісна, тому майстрам доводиться застосовувати спеціалізовані знеболювальні засоби. Так як ін'єкції знеболювальних засобів проводяться тільки анестезіологами-фахівцями, то в салонах краси частіше використовується крем анестетик, який, втім, має власний набір переваг, порівняно зі звичайними уколами.

Навіщо потрібна анестезія під час татуажу?

Процедура перманентного макіяжу передбачає введення барвників у поверхневі шари шкіри шляхом нанесення проколів (за допомогою татуажу або ручним методом). Само собою, такі маніпуляції з чутливою шкірою можуть бути болючими, і лише татуаж брів за бажанням клієнтки може проводитися без анестезії. В інших випадках знеболювання обов'язкове – це робить процедуру комфортною як для клієнта, так і для майстра. Місцеві анестетики крему, що застосовуються, дозволяють повністю забути про неприємні відчуття під час проведення процедури.

Як діє крем для знеболювання, у чому його перевага перед ін'єкцією?

Знеболюючий крем анестетик для татуажу діє дуже просто, він схожий на крем анестетик для депіляції. Після нанесення склад вбирається в ті ж шари шкіри, які піддаються механічному впливу під час процедури та блокує сигнали нервових імпульсів звідти в головний мозок, а отже – ця ділянка повністю втрачає чутливість. На відміну від ін'єкції, крем анестетик для тату не впливає на м'язи та не змінює міміку, що дуже важливо під час проведення процедури. Крім того, знеболювальна ін'єкція викликає припухлість, що теж може заважати майстру під час процедури, змінюючи робочу поверхню, а крем немає.

Крем анестетик для тату має ще одну перевагу – його дуже просто використовувати і неможливо завдати занадто багато. Він набагато безпечніший, ніж ін'єкції, і значно рідше викликає алергію на свої компоненти.

Питання, яке цікавить усіх – наскільки болюче татуаж?

Якщо ви для проведення процедури татуажу звернулися до гарного салону краси, то можете не турбуватися – процедура буде абсолютно безболісна через застосування якісної аплікаційної анестезії. Найдосвідченіші майстри знають, що економити на процедурі знеболювання не можна, і зазвичай використовують найкращі анестетики у косметології. Вони розуміють, що комфорт клієнта – це половина успіху всієї процедури.

Якщо Вам не пощастило, і Ви звернулися в салон, де нехтують якістю цієї процедури, слід розуміти, що процедура татуажу може бути дуже неприємною. Безліч уколів голкою, хай навіть на невелику глибину – це не те, з чого хотілося б розпочинати свій день! Тільки добрий знеболюючий крем анестетик зробить процедуру абсолютно комфортною.

Що можемо запропонувати ми?

Наш інтернет-магазин є офіційним представником та дистриб'ютором ряду відомих в індустрії краси брендів (Офіційне представництво компанії «GOOCHIE» та «Mastor», дистриб'юторство у «Intenze Product USA» та «Eternal Ink»). Тому ми завжди можемо запропонувати своїм клієнтам нові та якісні засоби та матеріали для татуажу та мікроблейдингу, у тому числі й крему анестетики для косметології.

Як аплікаційну анестезію наші фахівці рекомендують використовувати тільки перевірені та сертифіковані для України лікарські засоби та креми анестетики для мезотерапії (мезотерапія - внутрішньошкірне або підшкірне введення препаратів), такі як:

  • АНЕСТЕТИК GOOCHIE – це найкращий крем анестетик за заявою ряду майстрів, він має тривалий період дії, додатково знімає набряк та зупиняє кров;
  • знеболюючий крем Eye anestetic cream - сильний анестетик крем, наноситься на непошкоджену шкіру верхньої та нижньої повіки аплікатором одноразового використання, вже через 20 хвилин можна починати процедуру;
  • PREPCAINE – професійний засіб із сильним ефектом, заслужено записаний у найкращі анестетики у косметології.
Насамкінець скажемо: використання якісних засобів – це найважливіший фактор для успіху будь-якої процедури в косметології. Якісний крем анестетик, якісні пігменти, що не викликають алергії, якісні засоби догляду за татуажем після процедури – саме їх застосування дозволяє відповідати за результат і користуватися постійним попитом у своїх клієнтів.