Картриджі: нове покоління проти старих устоїв

Коли справа стосується індустрії краси, можна сміливо заявляти: прогрес не стоїть дома. Створюються нові голки для мікроблейдингу, напевно, щодня десь розробляється новий пігмент, а купити лінійку для брів - взагалі затія двох секунд.

Цінність модулів

Що ж до апаратів, сьогодні все частіше можна зустріти майстрів, у яких в основному арсеналі картриджна тату машинка. Для перманентного макіяжу теж представлено багато. Потенціал роботи із картриджами великий. Ми наведемо нижче кілька пунктів, які дозволять Вам визначитися на користь картриджів, або переконатися в їхній марності (що малоймовірно).

Стерильність

Робота з картриджами дозволяє відмовитися від таких пристроїв, як автоклав & сухожар. Тобто такий момент, як стерилізація розхідників – можна пропустити, оскільки тату картридж продається у стерильній індивідуальній упаковці.

Зовнішній вигляд

Матеріал, з якого найчастіше виготовляється модуль, – це медичний пластик. Передбачено також "місце" для пігменту. А тату картриджі з мембраною ще й запобігають затіканню фарби. Сучасний дизайн виглядає помітно і "пафосно", і як би не викликало це посмішку, іноді саме стиль має вирішальний голос.

Мобільність

Зняти та переставити картридж однієї конфігурації на інший займає зовсім мало часу, дозволяє виконувати ескіз однією машинкою та різними специфікаціями голок без значних затримок.

Узагальнюючи враження тату майстрів та майстрів ПМ, тату картриджі відгуки отримали позитивні за рахунок повного вилучення "паразитних" вібрацій. Якщо брати до уваги саме тату апаратуру, то значним плюсом є можливість надання будь-якого зручного майстру осьового кута голки при зарядженому картриджем держаку.

Наш інтернет-магазин IPiccadilly підтримує різні новинки і має досить непоганий вибір модулів як для перманентного макіяжу, так і для тату роторних машинок. З нетерпінням чекаємо на Ваші дзвінки!