Які тату фарби вибрати для роботи?

Татувальні фарби - це один з найважливіших розхідників для майстра. Так як вони проникають у шкіру і залишаються там на довгий час (за бажанням - назавжди), - до їх вибору потрібно підходити дуже відповідально. Фарби відповідають за те, як довго малюнок буде яскравим, чітким, чи не зміниться відтінок.

На які параметри варто звернути увагу?

Склад фарби. Загалом, всі фарби складаються з:
  • пігменту (барвників);
  • рідини (зв'язуючих елементів, дрібнодисперсної системи);
  • добавок, консервантів;
Звучить це, звичайно, не дуже райдужно, але без консервантів термін придатності суміші твердих барвників і рідини був би дуже коротким.  У вигляді рідини використовуються різні комбінації етилового спирту, гліцерину та дистильованої води. Деякі виробники також використовують гідролат гаммамелісу, простіше – вода гаммамелісу. Ця речовина має судинозвужувальну дію, яка дуже важлива в тату-сфері для запобігання кровотечам, зайвому виділенню лімфи. У вигляді консерванту використовується гідантоїн, який повільно та у найменших кількостях вивільняє формальдегід. Це абсолютно безпечно для організму, оскільки він виводиться. Наприклад, його концентрація знижується у 6 разів уже через 72 години.

Чому зроблено такий акцент на складі? Тому що важливо розуміти, як МАЄ бути. Адже перевірені відомі виробники відповідально підходять до цієї справи. У той час, коли на ринку існує безліч недобросовісних копій, склад яких залишається загадкою. А те, як на них відреагує організм – тим паче. Це випливає на другий пункт - виробництво. Інтернет-магазин I Piccadilly співпрацює лише з офіційними виробниками фарб.

  • Intenze;
  • Eternal;
  • World Famous;
  • Allegory;
  • Dynamic;
Використання фарб провідних виробників - наш усвідомлений вибір, адже від цього залежить здоров'я багатьох людей, а також репутація, яка вибудовувалась роками. Вищезгадані фарби приїжджають до нас із США, тому ми повністю впевнені у їхній безпеці. Останній (хоч і важливий) пункт на вибір пігментів - палітра. Тут грає роль лише смакові переваги самого майстра та його клієнтів. Купити фарби World Famous, Eternal або Intenze можна як мінімум через різноманітність їх відтінків. Виробники долучили до їх створення сотні художників, щоб кожен із творчих людей зміг знайти потрібні матеріали для свого власного шедевра.