Які аксесуари знадобляться майстру татуажу та мікроблейдингу?

Навіть майстер-початківець чи людина в процесі навчання встигають відчути: ринок сьогодні дозволяє придбати все що завгодно! А що говорити про "материх" майстрів? І незважаючи на цю велику кількість, щодня з'являються нові товари, купити машинку для татуажу стає простіше, а розхідники та аксесуари - поготів.

Про які аксесуари хочеться нагадати?

Індустрія краси безперервно розвивається, але при цьому кожен майстер сам вибирає підручні засоби, з чим зручніше працювати, а що навіть купувати не варто. Наше завдання - вчасно поінформувати Вас і нагадати про палички-виручалочки!

Для зручності їх слід поділити на одноразові, які утилізуються після кожного клієнта, і багаторазові, що продовжують радувати Вас довгий час.

Одноразові витратні матеріали та аксесуари

  • Двошарові серветки. Їх використовують для захисту одягу клієнта та навколишнього обладнання, та й власне скрізь, де потрібно запобігти протіканню рідини. Принадність цих серветок у верхньому поглинаючому шарі та нижньому водонепроникному поліетиленовому шарі, який не дозволить протікати надлишкам вологи;
  • Маски та шапочки. Абсолютно прості та відомі всім розхідники, використовуються активно як майстрами (для себе), так і для клієнта. Звисаюче волосся, навіть пов'язане в хвіст, чубчик, що відростає, і "пушок" можуть завадити майстру якісно виконувати свою роботу, до чого ускладнення?
  • Ковпачки для фарб. Відомі всім, але при цьому мають масу різновидів, на що теж слід звертати увагу! З плоскою основою, силіконові, у вигляді кільця на палець, з поділом у середині, їх дуже багато, потрібно знайти свої. 
  • Браші. Це такі маленькі палички з крихітним ватним наконечником. Мало хто знає, але браші стійко стоять на варті Вашого прибутку, зберігаючи бюджет. Вся справа в тому, що найчастіше вони використовуються для нанесення анестетика і, завдяки своїй структурі, вони не вбирають зайву кількість засобу. У той час, коли при використанні альтернативних варіантів (ті ж звичні ватяні палички), у саму паличку поглинається рази в два-три, а то й більше анестетика, який вже ніяк не використовувати. Простіше кажучи, браші використовують мінімально потрібну кількість анестетика і він прослужить Вам довше. 

Багаторазові аксесуари

  • Контейнери для утилізації голок Наскільки все стає простіше з його появою! Вам не потрібно робити масу зайвих маніпуляцій, переживати про знаходження голок та їх естетичний вигляд. Особливо актуально, коли день насичений процедурами та часом на прибирання та підготовку виділено мінімально. До багаторазових відносимо ці контейнери лише тому, що їх вистачає не на одну процедуру, - після заповнення утилізується повністю!
  • Тренувальна шкіра. Відмінний майданчик для відточування навичок! Перш ніж випробувати нову технологію, голку або машинку на клієнті, можна і потрібно спробувати спершу на тренувальній шкірі. Різні формати та текстури дозволяють вибрати або універсальний варіант, або з об'ємними зонами (очі, брови, губи); 
  • Міксер для фарби. Маст хев для майстра, однозначно. Універсального пігменту немає і рано чи пізно Вам доведеться змішувати пігменти для досягнення потрібного відтінку. Так ось саме міксер зробить це за лічені секунди, якісно, рівномірно і без зайвих витрат фарби;
  • Підставки під машинку та капси. Це той випадок, коли йдеться не тільки про зручність, а й про безпеку. Безпека обладнання. Неправильно розташована (навіть на кілька хвилин) машинка для татуажу може впасти і більше ніколи не ввімкнеться, іноді навіть дорогим моделям вистачає одного падіння. Інший результат - затікання пігменту в мотор, якщо майстер не хоче класти маніпулу, і, можливо, випадково її перевертає. Це все, звичайно ж, наведено як приклад, але таких, на жаль, буває багато в житті. Тому правильно обрана підставка звільняє Вашу голову від різних "а якщо раптом...". 
Тільки Вам вирішувати, чи додаткові аксесуари для перманентного макіяжу потрібні саме Вам, чи ні. Але зі свого боку ми завжди відкриті на діалог, з радістю розкриємо те чи інше питання!