Як вибирати обладнання для татуажу в Україні

З кожним днем популярність перманентного макіяжу зростає, а отже, з'являється все більший попит на татуажне обладнання. В Україні помічено велику кількість фірм-посередників, готових виконати будь-яке бажання клієнта, проте пам'ятайте, спроби заощадити відіграють погану роль в індустрії краси. Тому слід враховувати, що дана процедура відрізняється підвищеним ризиком для шкіри та використання не зовсім якісної чи не зручної машинки для татуажу може коштувати майстру, як мінімум, втрати клієнтів. Сьогодні ми поговоримо про те, як вибирати обладнання та уникнути підробок.

Ціна та якість: як не купити кота в мішку

Насамперед, коли ви дивитеся на товар, увагу приковує його ціна. Ми звикли, що висока вартість машинки для татуажу повинна гарантувати її відмінну продуктивність. Однак зараз солідна ціна не є гарантом вдалої покупки, і залишається найвірніший спосіб вкласти успішно свої кошти – це використовувати бренди, які досить довго є лідерами у сфері татуаж. Саме тому сайт iPICCADILLY надає вам обладнання таких виключно надійних і відомих марок, як GOOCHIE і Dragon.

Які машинки для татуажу віддають перевагу косметологам

За своїми технічними параметрами обладнання буває роторним типом або з маніпулою. Здебільшого косметологи вважають за краще наносити перманентний макіяж за допомогою роторної машинки для татуажу. У той час, як татуювальники використовують маніпули. Від вибору типу обладнання залежатиме:
  • який хід голки: м'який/жорсткий;
  • яка сила удару голкою;
  • швидкість доставки чорнила та інше.
Крім цього, слід врахувати те, що через деякий час вам потрібно буде придбати комплектуючі, в чому вам також допоможе наш сайт. У каталозі ви знайдете необхідну анестезію, пігменти, аксесуари, всі витратні та навчальні матеріали, тренувальні манекени відомих марок виробників за доступними цінами. Також ми надаємо апарати для косметологічних процедур та препарати до них.

Нове обладнання для татуажу в Україні

У нашому каталозі ви знайдете продукцію, яка орієнтована на різний бюджет. Також тільки цього місяця у вас є можливість купити апарат для татуажу зі знижкою і придбати найвищі популярні моделі машинок та роторних ручок, які стали хітами продажів. Вся продукція відмінно зарекомендувала себе на практиці, має м'якість ходу, безшумність і має невелику вагу. Якщо у Вас залишилися питання щодо машинок для татуажу або картриджам для тату, ви можете поставити питання нашим консультантам за вказаними на сайті телефонами.