Як користуватися лінійкою для брів?

Можете собі уявити, що буде, якщо мікроблейдинг проведений з помилками в симетрії? Якщо майстру – це величезна пляма на репутації, замовнику – гарантований нервовий зрив. Будь-які помилки на обличчі помітні здалеку, щоб виправити їх, доведеться витратити чимало часу та сил. Щоб уникнути таких неприємностей, під час роботи з татуажем брів застосовується спеціальна гнучка накладка, за якою будь-хто може правильно виконати розмітку – лінійка для брів. Як користуватися лінійкою для брів, ми розповімо у цій невеликій статті.

Навіщо малювати брови по лінійці?

У випадку зі звичайним макіяжем можна працювати із бровами від руки: його легко коригувати. Перманентний макіяж і татуаж брів робиться надовго, тому він повинен виконуватися більш ніж ідеально. Тут обов'язковою є точна розмітка перед нанесенням малюнка. Досвідчені майстри знають, щоб зробити лінію дуг брів, що ідеально підходить для розрізу очей і овалу обличчя, доводиться навіть виконувати деякі обчислення та розрахунки.

Що таке лінійка для брів?

До розповіді про те, як правильно користуватися лінійкою для брів, розберемося що це. Така лінійка прийшла у косметологію із салонів татуювання. Вона являє собою гнучкий трафарет, розлинений міліметровою сіткою, що дозволяє зробити абсолютно симетричну розмітку. Ця лінійка дозволяє ідеально виміряти правильні пропорції.


Як працювати з лінійкою?

Ось методика, як користуватися лінійкою-шаблоном для брів для швидкого створення симетричних форм:
  • перед проведенням розмітки виріб необхідно ретельно протерти спиртовим розчином та просушити;
  • розташувати лінійку так, щоб нижній її край знаходився на дугах брів, а центр був на центрі перенісся;
  • помітити початок, кінець і верхню точку зламу на одній брові;
  • перенести ці ж розміри на іншу брову за допомогою олівця;
  • перевірити лінійкою симетричність.
Ось професійна методика як користуватись лінійкою для брів покроково з максимальною точністю.
  1. Перед проведенням розмітки виріб необхідно також ретельно протерти спиртовим розчином та просушити.
  2. Лінійка розміщується максимально близько до дуг брів, її центральна мітка розташовується на рівній відстані від середини очей (у цьому випадку не варто вибирати орієнтиром центр перенісся, тому що часто ніс трохи асиметричний, а розмір натуральних брів неоднаковий).
  3. Відзначаються початкові точки, закінчення та максимальні точки вигину дуг. Для цього підійде олівець чи маркер. Також знадобиться друга жорстка лінійка (найпростіша). Вона щільно прикладається до низу крила носа та прямує по прямій лінії через ближній до носа кут ока. Крапка перетину прикладеної лінійки з надочної дугою – це початок брови. На лінійці для брів робиться відповідна позначка. Далі просту лінійку направляють від крила носа через зовнішній куточок очі. Це буде кінець брови;
  4. Найвища точка вигину брови знаходиться перетином звичайної лінійки, що з'єднує крило носа і зіниця при прямому погляді.
  5. Ці ж маніпуляції повторюються і на другій брові. Позначки на лінійці для брів допомагають порівнювати розташування основних позначок та робити дуги повністю симетричними.
Лінійка для брів інтуїтивно зрозуміла та зручна для індивідуального використання навіть у звичайному щоденному макіяжі. Зрозумівши, як використовувати лінійку для брів, і провівши один раз усі перераховані виміри, далі можна скористатися нею як шаблоном.

Яку лінійку вибрати?

Всі ці вимірювальні засоби дуже схожі між собою на вигляд. Однак не варто думати, що вони однакові. Є ті, де шаблон зроблений за допомогою фарб, які швидко обсипаються з поверхні, оскільки не призначені для вигинів та деформацій. Є такі, де прозорий пластик дуже м'який, він каламутніє і швидко пошкоджується навіть при акуратному використанні. Наш інтернет-магазин може запропонувати Вам кілька моделей лінійок для брів.

ЛІНІЙКА ДЛЯ МОДЕЛЮВАННЯ БРОВ (ВИГНАНА) може вважатися найбільш використовуваним інструментом в арсеналі майстра-. Вона зручна, чудово спроектована, дозволяє швидко та легко провести розмітку. З нею розібратися, як намалювати брови за допомогою лінійки, може кожен – інтуїтивно простий варіант.

Самоклеюча індивідуальна ЛІНІЙКА-НАКЛІЙКА  користується попитом у салонах краси з великим потоком відвідувачів. Використовувати їх у роботі – це ознака гарного тону для майстра. При цьому такі наклейки коштують дуже дешево.

ЛІНІЙКА-ТРАФАРЕТ ДЛЯ БРІВ – допомагає правильно розташувати та перевірити симетричність брів у двох площинах, плюс відразу має розлинівку для правильної орієнтування на перенісся та крила носа. Який би продукт нашого магазину Ви не обрали – у будь-якому випадку залишитеся задоволені співвідношенням його вартості та якості. Ми дуже ретельно працюємо над цим і пропонуємо лише найкращі варіанти. З ними навіть майстер-початківець зможе швидко розібратися, як користуватися лінійкою для брів.