Як перевести тату на тіло за допомогою трансферного паперу?

Як тільки татуювання перестало бути наколкою, воно відразу перетворилося на високохудожній об'єкт, якому властиві всі риси справжнього мистецтва.

Сучасне татуювання – це не примітивні та грубуваті малюнок/напис, а докладне зображення з тонким промальовуванням та якісним відображенням найдрібніших деталей. Щоб створити таке тату з нуля необхідно або бути генієм живопису і малюнка, або просто скористатися якісною трансферним папером. Вона легко вирішує питання, як перевести тату на тіло, навіть якщо це дуже складний, високо деталізований малюнок.

Що таке трансферний папір?

Трансферний папір – проміжний інструмент для перенесення зображення на поверхню.

Спочатку потрібний малюнок/напис наноситься на саму трансферний папір (методом друку на ньому або перекладу зображення, що сподобалося), потім цей трансферний папір з малюнком прикладається до необхідного місця, і вуаля! Малюнок із неї переходить на потрібну поверхню у найдрібніших подробицях зовсім без спотворень.

Трансферний папір довго використовувався у пресі на футболках та інших предметах, зараз за допомогою нього вирішили питання, як перевести тату з паперу на тіло, чим користуються не лише новачки, а й заслужені та шановні майстри.

Як татуювальникові працювати з трансферним папером?

Як перенести ескіз тату на тіло без змін майстри татуювання думали довго, а зважилося все дуже просто: технологія роботи при нанесенні татуювання з трансферним папером трохи нагадує дитячі перекладачки:
  • будь-яке обране зображення зі спеціалізованих каталогів або просто знайдене в інтернеті роздруковується в потрібному масштабі на звичайному аркуші паперу;
  • трансферний папір, як калька, накладається на роздруковане зображення, а малюнок обводиться у всіх деталях (можна олівцем, можна ручкою – різниця невелика, аби було помітно, що вже було обведено, а що ще ні);
  • ділянка шкіри, на яку буде переноситися зображення, ретельно знежирюється за допомогою розчину етилового спирту або такими засобами як очисний гель GOOCHIE;
  • на шкіру тонким шаром наноситься і легкими рухами розтирається трансферний засіб, ми рекомендуємо використовувати чудово себе зарекомендований трансферний гель STENCIL DRAGON KING, в результаті нанесення шкіра має бути не мокрою, а лише злегка вологою;
  • трансферний папір з малюнком прикладається на оброблену ділянку шкіри та розгладжується рівномірними рухами, щоб не було ніяких складок, а на всій поверхні забезпечувався щільний дотик паперу та шкіри;
  • за 30 секунд папір акуратно видаляється: переклад тату на тіло вже відбувся, і малюнок з'явився на поверхні шкіри у всіх дрібних деталях.
Навіть після короткого вивчення інструкції, питань, подібних: «Трансферний папір для тату - як їй користуватися?» - Виникати не повинно, у роботі з нею все гранично просто і інтуїтивно зрозуміло.

Чого слід уникати?

Не слід використовувати неспеціалізований папір – листи, призначені для принтерів, зазвичай надто тонкі і не дають необхідної чіткості малюнка.

Не рекомендуємо замовляти трансферний папір для татуювань з китайських сайтів – він не дуже відрізняється від трансферів для друку на футболках. Деякі «майстри» замість спеціалізованого трансферного засобу використовують різноманітні інтимні мастила. За ціною вони можуть бути дешевшими, але в цьому випадку контури малюнка дуже легко стираються, а в процесі роботи деякі лінії просто зникнуть до того, як їх торкнеться машинка. Через це можливі будь-які недоліки, недомальовки та відступи від заданого малюнка. Якщо до нанесення татуювання справжній майстер підходить ретельно, то єдине, чим замінити трансферний папір може собі дозволити – це справжнім талантом і досвідом, тобто малювати на тілі відразу від руки.

Де можна придбати трансферний папір? У нашому інтернет-магазині пропонується тільки спеціалізований папір для татуювань, один раз попрацювавши з яким Ви точно не будете використовувати інші варіанти. Запитання, як перевести тату на тіло, відпадуть у Вас назавжди.