Як освоїти мистецтво тату? Обладнання для татуажу в Україні

Людині завжди було властиво прикрашати своє тіло і одним із способів були малюнки на шкірі. Однак звичайна фарба змивалася в самий не підходящий момент, і багато тисячоліть тому було винайдено перше обладнання для татуажу. В Україні розпис тіла був не такий поширений, як у Європі, країнах аборигенів та в Америці. Саме там був винайдений спосіб нанесення незмивних малюнків за допомогою голок, прикріплених до дерев'яної ручки. Фактично, це були рани, які заповнювалися чорнилом і шрам, що утворився після загоєння, набував гарних обрисів (якщо пощастить). Не відомо, що з нами було, якби в 1891 не винайшли перші машинки для татуажу, які з кожним роком удосконалювалися. Сьогодні процедура нанесення незмивного макіяжу або малюнка на тілі стала не тільки естетично ідеальною, але й безпечною, а також безболісною завдяки анестезії.

Яке купити обладнання майстру-початківцю

Навчання починається з тренування руки. Спочатку в ролі голки виступає олівець, і майстер навчається на папері малювати лінії та створювати ескізи. Далі настає черга тренажерних матеріалів: штучної шкіри, манекенів або навіть овочів та фруктів. У хід йдуть апельсини та баклажани, на яких ви відпрацьовуватимете свій перший татуаж, чіткість ліній, твердість руки та звикати до приладів. За своїм типом машинки для татуажу діляться на індукційні та роторні. Останні найбільше підходять для косметичних кабінетів, а індуктивне обладнання використовують салони тату. Відповідно навчання також відбувається на подібних інструментах, щоб рука звикла до специфіки процедури.

Вибираємо обладнання для татуажу в Україні

За останні роки виробники нас порадували новими моделями, які мають меншу вагу і більше маневреності - це машинки для татуажу у вигляді ручок. Саме їх віддають перевагу початківцям, оскільки до всіх переваг, якими володіє дане обладнання, додається ще й доступніша ціна. [products ids="925,886,921,898,923"] Однак, в окремих випадках, слід врахувати таку особливість ручок, як необхідність придбання комплектуючих, які призначені для цієї моделі. Перш ніж купити машинку, уточніть, які деталі, що знімаються, будуть потрібні для неї. Придбати якісне обладнання татуажу в Україні ви можете за допомогою нашого сайту. Дзвоніть нам прямо зараз за телефонами, позначеними на екрані!