Що потрібно знати про пігмент?

Від чого залежить добре виконана робота майстром перманентного татуажу? Безумовно від рук, обладнання та звичайно правильного вибору пігменту. Насиченість, стійкість ліній та яскравість безпосередньо залежать від останнього критерію. Тож якими бувають пігменти для татуажу і чим відрізняються?

Чим відрізняються пігменти для татуажу

Пігменти поділяються на кілька факторів. Перший – це основа. Вона завжди включає воду і спирт. Поділ йде за останньою складовою. Пігмент може входити або сорбітол, або гліцерин. Перші називають рідкими, другі – кремовими. А також бувають гелеві, які схожі за консистенцією із кремовими. Друге – простота у роботі. Рідкі, судячи з відгуків, більш складні в роботі, тому що розбризкуються, відповідно і витрата пігменту вища, ніж у гелевих або кремових. Але й позитивні відгуки також є. Дивлячись у якій техніці працює майстер. Але судячи з усього «щасливішими» почуваються ті, хто працює з щільнішими пігментами, вони краще входять у шкіру і забезпечують більш тривалий ефект від процедури. Пігменти GOOCHIE представлені в кожній із трьох форм. Вибір залишається за Вами! Якісний пігмент для перманентного татуажу губ завжди має оксид заліза. Він призначений для того, щоб уникнути головного побічного ефекту процедури – зміни кольору контуру губ у небажану гамму, а точніше почорніння чи посиніння. Також часто проблема - це почервоніння брів. Червоний відтінок у коричневому кольорі притаманний неякісним пігментам. І для того, щоб уникнути такого в добрі пігменти для татуажу брів додається оливковий стабілізатор. Він необхідний для нейтралізації червоного кольору, завдяки чому брови набувають натурального відтінку. Говорячи про татуаж вік, багато клієнток хочуть бачити на своїх очах виключно насичено-чорний колір. Цього можна досягти, змішавши три основні кольори (синій, червоний, жовтий) у рівних пропорціях. При навіть незначному відхиленні від цієї формули будуть інші відтінки. І ніколи не змішуйте пігменти різних виробників. Через їхнє різне виготовлення дуже складно передбачити хімічну реакцію і кінцевий колір татуажу. Вибираючи неякісний пігмент для татуажу Ви ризикуєте зіткнутися з високою алергенністю або токсичністю. Необхідно згадати, що піменти для татуажу GOOCHIE та MASTOR пройшли всі клінічні дослідження та отримали сертифікати якості, що вже говорить про їхню безпеку та ефективність. Якщо у Вас залишилися питання щодо машинок для татуажу або картриджам для тату, ви можете поставити запитання нашим консультантам за вказаними на сайті телефонами. [products ids="2795,2770,2860,2829"] Пігменти GOOCHIEGOOCHIE і MASTOR – являють собою збалансовану формулу, спрямовану на задоволення потреб як майстра, так і клієнта. Адже якщо виникнуть питання щодо якості наданої послуги з нанесення перманентного татуажу, то «тапки полетять» у майстра, а не виробника пігменту.

Склад пігментів для перманентного макіяжу

Перед вибором пігменту для татуажу майстер повинен взяти до уваги область процедури, техніку та бажаний результат. Для досягнення оптимального результату перманентного макіяжу необхідно, щоб структура пігменту була відповідно до європейських стандартів:
  • Пігменти мінерального походження в основному складаються з оксиду заліза. Доступні в широкій гамі кольорів, вони ідеально підходять для перманентного макіяжу брів і контуру очей. Їхня велика стабільність дозволяє їм тривати довше, тому мінеральні пігменти менш схильні до змін. Менш яскраві та чутливі кольори характеризуються своєю непрозорістю. Вони мало розтікаються під час загоєння, проте вимагають більш регулярного догляду, оскільки менш стабільні з часом та проти УФ-випромінювання.
  • Органічні пігменти, що складаються з вуглецевих зв'язків, ідеально підходять для перманентного макіяжу губ та створення кольорового підведення для очей. Кольори, менш численні, відрізняються своєю інтенсивністю, яскравістю та глянцевим ефектом. Органічні пігменти, що недавно з'явилися на ринку, мають більш обмежену тривалість дії і забезпечують менший обсяг і криючий ефект, ніж неорганічні.
Окрім якості, всі інгредієнти, що містяться у вашому пігменті, повинні відповідати стандартам якості.

Як зберігати

На якість продукту можуть вплинути погані умови зберігання (температура, гігрометрія, мікробне середовище) або погана дезінфекція обладнання. Щоб продовжити термін служби пігментів для татуажу майстру необхідно використовувати товари відповідно до вказівок виробника: умови зберігання, термін придатності, PAO (період після розтину). Якщо залишилися питання, зв'яжіться з нами і ми допоможемо підібрати Вам відповідну лінійку пігментів для Вашої роботи!