Тату на сідницях

Тату на попі відноситься до розряду інтимних татуювань. Такий вид нижнього зображення набагато частіше вибирають жінки, ніж чоловіки. Для жінок це чудовий спосіб висловити свою сексуальність, підкреслити форми. Це місце приховано від сторонніх очей, так що найчастіше таке татуювання призначається для конкретної людини і робиться не з метою публічної демонстрації.

Жіночі татуювання на попі

Тату на сідниці найчастіше роблять ті дівчата, які пишаються красою свого тіла і всіляко це наголошують. Зазвичай таке татуювання може бути як продовженням більшого малюнка на попереку чи ногах, і самостійним зображенням. Майстри не рекомендують робити занадто маленьке татуювання на попі. Навіть з невеликої відстані вона виглядатиме брудною плямою. Оптимальний розмір таких татуювань – від 7-10 сантиметрів. Серед ескізів найпопулярнішими вважаються:
  • тату квіти на попі – квіткова тема одна з найпопулярніших у жіночих тату. Квіти підкреслюють красу та жіночність фігури, плавність ліній та спокусливість форм. Якщо хочеться додати перчика і показати, що дівчина не така проста, як може здатися - вибирайте варіант тату на попі троянди з шипами. Вони символізують поєднання краси і гострого характеру;

  • тату метелика на попі – символ легкості та безтурботності, на попі така тату виглядає гармонійно. Це може бути як один метелик, так і кілька. А якщо Ви досить смілива і хочете додати пікантності – метелика можна зробити як тату між сідницями. Такий малюнок точно не побачить ніхто з сторонніх; 


  • тату вишеньки на попі - грайливий і спокусливий варіант. Виглядає дуже мило і цілком доречно;

  • тату поцілунок на попі - слід від губ в такому інтимному місці виглядає дуже еротично. Така тату може говорити про вітряність дівчини або її грайливий характер;


  • один із лідерів серед жіночих татуювань – тату під попою у вигляді бантиків. Такий малюнок підкреслить не лише попу, а й ноги. Бантики можуть бути окремими самостійними зображеннями, так і частиною татуювання з підв'язками. Виглядає в будь-якому випадку дуже мило і жіночно;


  • тату написи на попі найчастіше носять відкрито сексуальний та призовний характер. Це не місце для філософських висловів та цитат. На попі можна прочитати принадні та грайливі написи;
  • тату пістолет на попі – відмінний спосіб не тільки підкреслити привабливість форм, а й бойовий характер. Такий вибір роблять яскраві та сміливі дівчата.
Однією з найпопулярніших татуйованих жінок є порноакторка і модель Дейжа Морганн. Більш відомий як дівчина з тату восьминіг на попі. Велике зображення восьминога на сідницях та стегнах дівчини принесло їй популярність серед інтернет-користувачів. Чоловічі татуювання на сідницях не користуються популярністю. Це з тим, що татуювання цьому місці асоціюється з нетрадиційної сексуальної орієнтацією.

До інших поширених сюжетів для жіночих татуювань на попі ставляться сердечки, зірочки, орнаменти та ін. Всі малюнки виглядають жіночно та мило.

Найчастіше дівчата вибирають кольорове зображення. Рідше можна зустріти монохромне татуювання.

Тату над попою вибирають не менш часто. Це може бути бантик, орнамент, метелики або напис. Малюнки на попереку виглядають мило та еротично. Вони незмінно привертають до дівчини увагу.

 

Чоловічі тату на попі

Це значення надійшло з кримінального світу. Там хлопців, які виконують жіночу роль, насильно позначали, роблячи татуювання ока на сідницях. Таке зображення було символом пасивної ролі у сексі.

Інший варіант тюремного татуювання є тату кочегар на попі. Його набивали тим, чий термін був пов'язаний із покаранням за мужоложство. Наразі такої статті немає і ставлення до гомосексуалістів стало терпимішим, тому подібні татуювання можна вважати пережитком минулого. Чоловічі тату на попі можна побачити у кількох випадках:

  • якщо це масштабний малюнок, який займає все тіло. Найчастіше це стосується стилю орієнтал;
  • якщо чоловік належить до сексуальних меншин і не приховує цього;
  • якщо у чоловіка немає забобонів і в такий спосіб він вирішив порадувати свою дівчину.


Особливості татуювання на сідницях

Болючим може бути нанесення малюнка між сідниць. Часто для таких робіт використовують спеціальні анестетики, які є у нашому магазині:

Але треба враховувати, що шкіра під анестезією припухає та змінює структуру, тому остаточний варіант татуювання може виглядати дещо інакше.

Значення тату на сідницях хоч і залежить від конкретного зображення, але загальним залишається одне – це спосіб підкреслити свою сексуальність.

Вибір місця для тату може бути обумовлений іншими мотивами. Найпопулярніший варіант – татуювання на шрамах. Малюнок дозволить приховати недосконалості та додасть образу пікантності.

Зробити татуювання можна в різних стилістичних рішеннях - реалізм, акварель, олдскул, орнамент, орієнтал, дотворк, біомеханіка та ін.

Дуже важливо, наважившись зробити татуювання на попі, вибрати досвідченого майстра. Ідеальний варіант – замовити розробку індивідуального ескізу з урахуванням особливостей Вашої анатомії.

Неправильно нанесений або пошкоджений у процесі догляду малюнок досить складно коригується. Найчастіше доводиться зводити татуювання. Взагалі майстри рекомендують нанести тимчасове зображення та подивитися наскільки Вам буде з ним комфортно, і лише після цього думати про постійну тату.

Болючість в районі сідниць значно нижча, ніж на багатьох інших частинах тіла. Однак татуювання на попі гояться досить довго і можуть завдавати певного дискомфорту. Травмована ділянка попи стикається з одягом, потіє, на ньому часто доводиться сидіти - це підвищує ризик зараження та розпливання контурів татуювання. Тому тату на сідницях вимагають ретельного догляду та використання загоювальних засобів: